HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Περίεργες» ερωτήσεις και απαντήσεις στο Δ.Σ. του Δήμου Κατερίνης – Τι θέλει να πει ο ποιητής;


Μια «περίεργη» ερώτηση στο 32ο θέμα της ημερήσιας διάταξης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Απριλίου, κατατέθηκε από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Κυριακίδη.

Η ερώτηση αυτή όμως ξεκίνησε και μια μικρή ένταση, εκείνη την ώρα. Ευτυχώς επικράτησε η ψυχραιμία και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε γρήγορα.

Η ερώτηση του κ. Κυριακίδη που δημιούργησε την ένταση στο 32ο θέμα είχε να κάνει με το λόγο που έπρεπε ν’ αποχαρακτηριστούν κάποιοι κωδικοί κονδυλίων ώστε τα χρήματα που θ’ απελευθερωνόταν να χρησιμοποιηθούν απ’ τον Δήμο για άλλες δαπάνες με μεγαλύτερη προτεραιότητα. Ο διάλογος όμως που ακολούθησε έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφού πέρασε τελικά το 32ο θέμα με πλειοψηφία, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, το αμέσως επόμενο (το 33ο ) που ήταν άμεσα συνδεδεμένο με το προηγούμενο πέρασε αναίμακτα και αυτό. Επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία να δείτε και να καταλάβετε, κατ’ αρχάς πως τοποθετήθηκε η συμπολίτευση αλλά κυρίως η αντιπολίτευση στο συγκεκριμένο (το 32ο) θέμα, αλλά και πως ψηφίστηκε το θέμα απ’ όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρακολουθείστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το βίντεο (απόσπασμα από το Δ.Σ. της 11/04/2018):


Το βίντεο είναι από τον «Οδηγό Πιερίας»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια