HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα σύλληψη για το διπλό φονικό στην Κύπρο


Στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου ατόμου προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο Λευκωσίας.
Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη πρόσωπο 22 ετών, ανακοίνωσε η αστυνομία, «για διευκόλυνση των ανακρίσεων», για τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, στις 19 Απριλίου, σύμφωνα με το philenews.com.

Ήδη για την ίδια υπόθεση είναι υπό κράτηση τρία ακόμη άτομα, 33, 22 και 23 ετών.

Ο ένας αδελφός τα ρίχνει στον άλλο για το διπλό φονικό στην Κύπρο

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον του 23χρονου και της 21χρονης, που συνελήφθησαν χθες βράδυ για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου.

Για την ίδια υπόθεση κρατείται από την Πέμπτη και ένας 33χρονος, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδελφός του 23χρονου. Η νεαρή κοπέλα είναι φίλη του πρώτου.

Ο 33χρονος κατέθεσε ότι το φόνο διέπραξε ο ετεροθαλής αδελφός του και ενέπλεξε στην υπόθεση και τη νεαρή. Ο 23χρονος προφορικά απέρριψε τον ισχυρισμό του ετεροθαλούς αδελφού του, υποστηρίζοντας ότι είναι εκείνος που διέπραξε τον φόνο.

Για την νεαρή κατατέθηκε στο Δικαστήριο ότι εντοπίστηκε γενετικό υλικό της σε ένα ξίφος και στο ζεύγος των παπουτσιών του 33χρονου, που βρέθηκαν στη σκηνή του φόνου. Τα δύο ύποπτα πρόσωπα δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για προφυλάκιση τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν εντοπιστεί και νέα τεκμήρια, ένα ρόπαλο, κορδόνια παπουτσιών ένα ξίφος, ενώ ψάχνουν μία κουκούλα/σκούφο, τύπου Bob Marley. Εντοπίστηκαν ακόμη, σημειώσεις στο όχημα του 33χρονου.

Ο 23χρονος είπε πάντως στο Δικαστήριο, ότι ο αδερφός του λέει ψέματα.

Την ίδια ώρα, θα γίνουν επιστημονικές εξετάσεις DNA για τα τεκμήρια στη σκηνή.

Επιπρόσθετα, όπως ειπώθηκε στο Δικαστήριο, στον 23χρονο ύποπτο εντοπίστηκαν μώλωπες και στην 21χρονη εκχυμώσεις στην πλάτη, οι οποίες χρονολογούνται 3-4 ημερών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια