HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η φθαρμένη σημαία άλλαξε αμέσως!!! - Μπράβο στα γρήγορα αντανακλαστικά σας κύριοι!!! (φωτογραφίες)


Άμεση ήταν η αντίδραση των αρμοδίων στο χθεσινό μας δημοσίευμα με τίτλο: «ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Καταγγελία αναγνώστη!!! "Είναι τουλάχιστον ντροπή τους"...!!!» και αφορούσε καταγγελία αναγνώστη του Kapa-News.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ήδη από εχθές το πρωί, και λίγο μετά την δημοσίευση της καταγγελίας του αναγνώστη μας, στάλθηκε επι τόπου υπάλληλος της δημόσιας υπηρεσίας όπου ήταν αναρτημένη η φθαρμένη σημαία και την αντικατέστησε αμέσως!

Αυτό το συμβάν κατ’ αρχάς μας δικαιώνει ως προς τις προθέσεις των αρμοδίων. Ότι δηλαδή δεν υπήρχε δόλος, αλλά ήταν μια απλή παράλειψη των αρμοδίων και τίποτε περισσότερο. Από την άλλη όμως μας χαροποιεί το γεγονός ότι (τοπικά τουλάχιστον), το κράτος έχει ανοικτά μάτια και αυτιά προς την κοινωνία, και αφουγκράζεται τις ανησυχίες της. Αυτό λοιπόν από μόνο του αξίζει ένα μπράβο, αρκεί να συνεχίσει να συμβαίνει (και μάλιστα σε όλους τους τομείς της κοινωνίας) και να μην είναι περιστασιακό.

Κλείνοντας εκφράζουμε την ευχή το συγκεκριμένο περιστατικό να είναι το μοναδικό και να μην το ξανασυναντήσουμε μπροστά μας άλλο. Άλλωστε υπάρχουν σοβαρότερα και αμεσότερα προβλήματα στα οποία πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις, και να σταματήσουμε ν’ ασχολούμαστε με τέτοια (μικρής σημασίας ) θέματα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια