HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου η σεξουαλική σου φαντασίωση

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι κομμάτι μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Πρόκειται απλά για σκέψεις και σενάρια που σε ερεθίζουν και σε βοηθούν «να τη βρεις», όταν κάνεις σεξ.

Το τι σκέφτεσαι και ανάβεις, έχει να κάνει με επιρροές από πράγματα που άκουσες, εικόνες που είδες ή κάτι που διάβασες. Το μυαλό έχει τη δύναμη να κυριεύει το κορμί και να βοηθά στο να οικοδομήσεις την απόλαυση, όταν όλα δείχνουν να την μπλοκάρουν.

Μελέτες έχουν δείξει ότι καθώς οι γυναίκες διεγείρονται και πλησιάζουν στον οργασμό, μέρη του εγκεφάλου που σχετίζονται με το άγχος πρέπει να απενεργοποιηθούν. Εάν η φαντασία βοηθά στην απενεργοποίηση του εγκεφάλου, τότε ας δώσουμε περισσότερο χώρο σε αυτή.

Να, λοιπόν, τι σημαίνουν οι πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Η απαγορευμένη αγάπη

Ο πρώην σου. Ο συνάδελφος. Ο κουνιάδος σου. Το να φαντασιώνεσαι άλλους πέρα από τον σύντροφό σου, ακόμα κι όταν είσαι μαζί του, είναι αρκετά σύνηθες και δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν τον αγαπάς ή δεν κάνετε καλό σεξ. Μπορεί απλά να δείχνει ότι σου λείπει κάτι από τη σχέση που έχεις αυτή τη στιγμή. Συζήτα το αντί να το πνίγεις.

 Υποταγή

Μπορεί οι γυναίκες να είμαστε ανεξάρτητες και να θέλουμε να ανεβούμε επαγγελματικά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στο κρεβάτι. Εκεί μπορεί να μη θέλουμε πάντα να είμαστε «τα αφεντικά». Το κρεβάτι είναι ο χώρος που ορισμένες γυναίκες θέλουν να νιώθουν ευάλωτες και να μπορούν να αφεθούν στον παρτενέρ τους. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου κακό όταν συμβαίνει μόνο στο σεξ και απολύτως συναινετικά.

 Κυριαρχία

Για εκείνες τις γυναίκες που περνούν τη ζωή τους δείχνοντας φροντίδα σε άλλους, μπορεί να τις ανάβει το να παίρνουν τον έλεγχο πού και πού και να γίνονται τα «αφεντικά» στο κρεβάτι. Αυτός είναι ο χώρος που όλα επιτρέπονται, ειδικά το να απελευθερώσεις τα πιο καταπιεσμένα σου ένστικτα.

Τρίο

Το να φαντασιώνεσαι ότι κάνετε τρίο κάποιες φορές έχει να κάνει με το ότι είναι κάτι καινούριο στο κρεβάτι σας και κάποιες άλλες με το ότι θες να βλέπεις τον σύντροφό σου να ικανοποιείται από κάποια άλλη. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το να μιλάς ανοιχτά ακόμα και για τέτοιου είδους φαντασιώσεις, μπορεί σίγουρα να σας φέρει πιο κοντά.

 Σεξ σε δημόσιο χώρο

Γιατί είναι πιο καυτό να σκέφτεσαι ότι κάνεις σεξ σε αεροπλάνο, σε μπαλκόνι, σε δημόσια τουαλέτα ή σε παραλία, απ' ό,τι στην ασφάλεια της κρεβατοκάμαράς σου; Αδρεναλίνη, φόβος να μη σας πιάσουν και η βιασύνη του να το απολαύσετε όσο προλαβαίνετε, ενώ κάποιος μπορεί να σας βλέπει και να ανάβει, διεγείρουν τον νου και αυξάνουν τον αισθησιασμό μεταξύ σας.

Σεξ με γυναίκα

Το να φαντασιώνεσαι ότι κάνεις σεξ με άτομο του ίδιου φύλου, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι ομοφυλόφιλη ή bisexual. Αν θες να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να πειραματιστείς δεν δείχνει ότι αμφισβητείς το ποια είσαι, απλά θες να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να δεις πώς είναι και αυτή η εκδοχή του σεξ.


πηγή: ladylike.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια