HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το είδαμε και αυτό…!!! ΝΤΡΟΠΗ και ΟΝΕΙΔΟΣ!!!


Σήμερα τα ξημερώματα, 20 Μαΐου και ώρα 1:07 π.μ., λίγες ώρες μετά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γενοκτονίας των Ποντίων, είδαμε γραμμένο σε προσωπικό προφίλ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ της Πιερίας της εικόνα που βλέπετε!!!

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί ο συγγραφέας του, αν δηλαδή εκφράζει προσωπική του άποψη ή την άποψη του κόμματος του, ή αν εννοούσε κάτι άλλο, αλλά βάζοντας τη λέξη «πόντιος» δίπλα στην λέξη «τραμπούκος» σίγουρα εκφράζει ρατσισμό κατά των ποντίων.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο «τραμπούκος» έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. Είναι «τραμπούκος». Όποια άλλη λέξη ή επίθετο μπαίνει δίπλα στην λέξη «τραμπούκος» απλά στοχοποιεί αυτόν ή αυτούς που περιγράφει η λέξη.

Με άλλα λόγια, η τοποθέτηση της λέξης «πόντιοι» δίπλα στην λέξη «τραμπούκος» δηλώνει ρατσισμό απέναντι στους πόντιους!!! Δεν γνωρίζουμε αν είναι μια ατυχής έκφραση ή είχε όντως κάποιον σκοπό, πάντως οφείλει κατ’ αρχάς ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας να πάρει άμεσα θέση για την δημόσια δήλωση του στελέχους του, και κατά δεύτερον, αν μη τι άλλο να θέσει προ των ευθυνών του το στέλεχός του ζητώντας του εξηγήσεις και πράττοντας τα προβλεπόμενα ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Εάν δεν το κάνει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, τότε θα υποθέσουμε ότι συμφωνεί με το στέλεχός του και άρα η δήλωση όνειδος της φωτογραφίας εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ εν' γένει.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια