HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος επόμενος πρόεδρος του ΣΕΒΕ


Ο κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο 60χρονος γιατρός και επιχειρηματίας από την Πιερία, ο οποίος πέρασε από την πολιτική, καθώς διετέλεσε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, από το Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2007, θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο κ. Κωνσταντόπουλος αναμένεται να εκλεγεί επικεφαλής της διοίκησης που θα προκύψει από τις εκλογές της προσεχούς Δευτέρας 21 Μαίου, καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία του κ. Κυριάκου Λουφάκη και το καταστατικό δεν προβλέπει Τρίτη. Στο πρόσωπό του Γ. Κωνσταντόπουλου φέρονται να συμφωνούν οι πάντες στο ΣΕΒΕ.

Τουλάχιστον όσοι ο λόγος τους «περνάει». Άλλωστε –όπως έχει αποδειχθεί τα πολλά προηγούμενα χρόνια- η ανάγκη να υπάρχει συνέχεια στον ΣΕΒΕ οδηγεί σε εκ των προτέρων επιλογές και συμφωνίες, οι οποίες επικυρώνονται στην κάλπη.

Στο ανοιχτό μέρος της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Nikopolis από τις 7 το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί μίνι – ημερίδα με θέμα «Ώρα εξωστρέφειας για την ελληνική οικονομία». Εκτός από τον απερχόμενο πρόεδρο Κυριάκο Λουφάκη, για το θέμα θα μιλήσουν ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Νικόλαος καραμούζης πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης τραπεζών και επικεφαλής της Eurobank και ο κ. Σωτήριος Θεοφάνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒΕ απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε, αφού εξασφάλισε την πλήρη αποδοχή των πρώην προέδρων του Συνδέσμου. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στα τρόφιμα και τον τουρισμό, δύο από τους πιο εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Στόχος του είναι να συσπειρώσει τις δυνάμεις του ΣΕΒΕ, ώστε ο Σύνδεσμος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, ως ο πιο δραστήριος Σύνδεσμος Εξαγωγών της χώρας.

Πηγή: http://voria.gr/article/o-giorgos-konstantopoulos-epomenos-proedros-tou-seve

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια