HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόλυτη ανατροπή στη Eurovision -Πρώτο φαβορί για νίκη η Κύπρος! (VIDEO)

Εδώ και λίγες μέρες είχες διαφανεί η δυναμική της Ελένης Φουρέιρα. Πλέον, από σήμερα το πρωί είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision με τα χρώματα της Κύπρου!

Ο λόγος; Η χθεσινή, τελική πρόβα ενόψει του α' ημιτελικού (διεξάγεται απόψε, με τη συμμετοχή και της Ελλάδας), που κυριολεκτικά εκτόξευσε την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego». Την πρόβα αυτή παρακολούθησαν οι κριτικές επιτροπές των χωρών, δίνοντας τις τελικές τους βαθμολογίες.

Και όπως μεταδίδουν έγκυρα μέσα ενημέρωσης, το χειροκρότημα που κέρδισε η κυπριακή ήταν το πιο δυνατό σε σχέση με όλες τους αντιπάλους. Κάτι που ανάγκασε τις στοιχηματικές εταιρείες να αναπροσαρμόσουν τις αποδόσεις τους και να θέσουν ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης την Ελένη Φουρέιρα.

Πλέον, η νίκη της Κύπρου «πληρώνει» κατά μέσο 3,50, εκθρονίζοντας από την πρώτη θέση το Ισραήλ (που έχει πια απόδοση 4,00), που μέχρι και χθες ήταν το πρώτο φαβορί για τη νίκη.

Σε άρθρο της, μάλιστα, η ιστοσελίδα eurovisionworld.com, σε σχετικό θέμα της με τίτλο «Σοκ: Η Κύπρος είναι πλέον φαβορί για να κερδίσει την Eurovision», σημειώνει πως το «Fuego», ενώ τις πρώτες μέρες βρισκόταν αρκετά χαμηλά, εντούτοις μετά και την πρώτη πρόβα της Φουρέιρα απέκτησε τεράστια δυναμική.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των μπουκ και η Κύπρος κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τη νίκη στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Δείτε βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Ελένης Φουρέιρα:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια