HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μουντιάλ 2018 – Σαμπάολι: Ο εκνευρισμένος Αγκουέρο και η φημολογία για «ανταρσία» [video]

Το κλίμα στην Αργεντινή φαίνεται πως έχει... στραβώσει για τα καλά και οι παίκτες δεν διστάζουν να δείξουν τον εκνευρισμό τους απέναντι στον προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι. Διαβάστε για το φημολογούμενο αίτημα των ποδοσφαιριστών κατά του τεχνικού της “αλμπισελέστε”.

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από τη λήξη του αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία -και το βαρύ 3-0- όταν ο Σέρχιο Αγκουέρο βρέθηκε μπροστά στις κάμερες.

Ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι ενημερώθηκε για μέρος των δηλώσεων του Χόρχε Σαμπάολι στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος τόνισε πως: “Νομίζω ότι η πραγματικότητα στην Αργεντινή σχετίζεται με την εξυπνάδα του Μέσι. Ο Λέο είναι σε χαμηλό επίπεδο, διότι η ομάδα δεν ταιριάζει μαζί του όπως θα έπρεπε. Ως προπονητές θα πρέπει να αντιληφθούμε αυτά τα πράγματα και να προσπαθήσουμε να συμβιβαστούμε μαζί τους.”

Ο δημοσιογράφος που μετέφερε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, τις ερμήνευσε ως “άδειασμα” του Σαμπάολι προς τους ποδοσφαιριστές του. Πριν αποχωρήσει εκνευρισμένος, ο Αγκουέρο σχολίασε: “Ας λέει ό,τι θέλει”,


Φήμες για… ανταρσία!

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από την Αργεντινή και την Αγγλία αναφέρουν πως οι ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» ζήτησαν από την Ομοσπονδία της χώρας να απομακρυνθεί ο Σαμπάολι από τον πάγκο .

Το αίτημα τους φέρεται να είναι για… άμεση εφαρμογή, στο ματς με τη Νιγηρία. Μάλιστα αναφέρεται πως στην αναμέτρηση με τους «σούπερ αετούς» θέλουν να έχουν στην άκρη του πάγκου τον τιμ μάνατζερ, Χόρχε Μπουρουτσάγα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα πάντως δεν επαληθεύονται…



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια