HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σόου Ερντογάν στην κάλπη! Μέχρι και τα εγγόνια του….επιστράτευσε ο «σουλτάνος» (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Στο Σκουτάρι, της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης, ψήφισε ο Ταγίπ Ερντογάν, οικογενειακώς.

Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Εμινέ, ενώ στην κάλπη τον περίμεναν η κόρη του και ο γαμπρός του, υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, οι οποίοι είχαν ψηφίσει νωρίτερα.



«Η μεγάλη προσέλευση στις κάλπες δείχνει πόσο προηγμένη δημοκρατία είναι η Τουρκία και πόσο ανεπτυγμένη είναι η δημοκρατική ωριμότητά της», δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας.

«Με αυτές τις εκλογές η Τουρκία βιώνει μια δημοκρατική επανάσταση. Περνάμε σε ένα προεδρικό σύστημα που θα μας ανεβάσει σε νέο επίπεδο πολιτισμού και θα ξεπεράσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια», είπε ακόμη ο Ερντογάν.



O «σουλτάνος» δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει πόσο καλός και γλυκός παππούς είναι. Εκείνος με τα αγόρια και η Εμινέ με το κορίτσι, πήγαν στην κάλπη και μαζί με τα εγγόνια τους, ψήφισαν.


Στη συνέχεια, αφού χαιρέτισαν ένα ένα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ξεκίνησαν να φύγουν. Στο διάδρομο, ο Ερντογάν και η Εμινέ στάθηκαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με ακόμη ένα παιδάκι. Το οποίο πήρε κι εκείνο δώρο μια κούκλα.

Όταν βγήκαν έξω, ο Ερντογάν ξαναχαιρέτισε τον κόσμο πριν επιβιβαστεί στη λιμουζίνα του. Ο Τούρκος πρόεδρος θα επιστρέψει στην Άγκυρα κι εκεί θα περιμένει τα αποτελέσματα των εκλογών. Αν δηλαδή θα βγεί από τον πρώτο γύρο ή όχι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια