HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Yahoo ανακοίνωσε το τέλος του messenger

Παρότι η Yahoo προσπάθησε το 2016 να παρατείνει την ζωή του Yahoo Messenger, διαθέτοντας μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής, φαίνεται ότι ο σκληρός ανταγωνισμός δεν άφησε πολλά περιθώρια ανάκαμψης στην πλατφόρμα.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η θυγατρική της Verizon, Oath, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, η κάποτε δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων πρόκειται να σταματήσει οριστικά να λειτουργεί στις 17 Ιουλίου. Οι χρήστες του Yahoo Messenger καλούνται να δοκιμάσουν τη νέα εφαρμογή επικοινωνίας της Yahoo, Squirrel, η οποία όμως προς το παρόν βρίσκεται ακόμα σε στάδιο private beta.

“Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που θα αντικαταστήσει τον Yahoo Messenger. Πειραματιζόμαστε συνεχώς με νέες υπηρεσίες και εφαρμογές, μία από τις οποίες είναι η πλατφόρμα Yahoo Squirrel, που προς το παρόν βρίσκεται σε beta.

Οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους χρονικό περιθώριο έξι μηνών για να κατεβάσουν το ιστορικό συνομιλιών τους από τους servers της πλατφόρμας. Η Yahoo εξήγησε ότι η διακοπή της λειτουργίας του Yahoo Messenger θα της επιτρέψει να εστιάσει σε νέα εργαλεία επικοινωνίας, τα οποία θα ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες των καταναλωτών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια