HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η επανένωση των Abba θα γίνει με ΑVATAR- Tι φοβούνται οι αγαπημένοι καλλιτέχνες

Οι Μπένι Αντερσον, Ανι-Φριντ Λίνγκσταντ, Αγκνέθα Φέλτσκογκ και Μπιορν Ουλβέους χωρίστηκαν το 1982 αφού για περισσότερο από μια δεκαετία κυριάρχησαν στη σκηνή της ντίσκο με τραγούδια όπως τα «Waterloo», «Dancing Queen», «Mamma Mia», «Super Trouper». Τώρα ήρθε η στιγμή για την επανένωσή τους.

«Σκεφτήκαμε και οι τέσσερις πως, έπειτα από 35 χρόνια, θα ήταν ωραίο να ενώναμε τις δυνάμεις μας και να πηγαίναμε σ’ ένα στούντιο ηχογράφησης. Έτσι το κάναμε», εξηγεί σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα που έχει πουλήσει 400 εκατομμύρια άλμπουμ.



Την ίδια ώρα, οι άνδρες του συγκροτήματος, οι μουσικοί ,Μπιόρν Ουλβέους και Μπένι Αντερσον, εξακολουθούν να τρέφουν ελπίδες για μία επανένωση και όχι μόνο επι σκηνής,με τις πρώην συζύγους τους και τραγουδίστριες του συγκροτήματος, Ανιέτα Φέλτσκογκ και Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Στο παλιότερο τραγούδι τους «Winner Τakes Ιt Αll», που θεωρείται μέχρι σήμερα ένα από τα πιο τολμηρά τραγούδια χωρισμού που γράφτηκαν ποτέ, ο Μπιορν παρουσιάζει το διαζύγιο σαν ένα παιχνίδι, όπου ο νικητής «τα παίρνει όλα» και ο χαμένος είναι το θύμα.

Πέρασαν περισσότερα από 35 χρόνια από τον χωρισμό τους, το 1982, και η επανένωση στο στούντιο τους έκανε καλό.

Οι δύο τραγουδοποιοί χαρακτηρίζουν εκπληκτική τη συνάντηση που είχαν μαζί τους την Άνοιξη για την εγγραφή δύο νέων τραγουδιών. «Συναντηθήκαμε στο στούντιό μου στην Στοκχόλμη και γράψαμε τα τραγούδια. Ήταν υπέροχο», δήλωσε ο πιανίστας Άντερσον στην Κυριακάτικη Welt με τον Ουλβέους να πρόσθετει: «Ένιωσα καλά»



.«Μπορεί να γεράσαμε, όμως το τραγούδι είναι καινούριο. Και αυτό είναι καλό», πρόσθεσαν οι σταρ.

Πρόκειται για ένα από τα δύο τραγούδια, με τίτλο «I still have faith in you», θα ερμηνευθεί από τα ψηφιακά άβατάρ τους τον Δεκέμβριο στη διάρκεια αρχικά ενός τηλεοπτικού σόου παραγωγής του βρετανικού BBC και του αμερικανικού NBC

Τα δύο νέα τραγούδια θα είναι μέρος μίας πιλοτικής περιοδείας που έχει προγραμματιστεί για το 2019, όπου οι μουσικοί των Abba θα εμφανιστούν στη σκηνή σαν avatar ή σαν ολόγραμμα.Τα νέα τραγούδια δημιουργήθηκαν ειδικά γι αυτό το πρότζεκτ.



Κι αυτό είναι σίγουρα ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, γιατί σε παλιότερη συνέντευξη ο Μπιορν εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι θαυμαστές θα απογοητεύονταν εάν έβλεπαν τέσσερις ηλικιωμένους μουσικούς επί σκηνής.

«Η απόφαση να κάνουμε μια τουρνέ με άβαταρ πήρε απροσδόκητη τροπή», διαπιστώνουν οι καλλιτέχνες σε ανακοίνωση. Γι’ αυτούς, το ότι συναντήθηκαν πάλι στο στούντιο ήταν μια «εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία».«Είναι σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να επιστρέφαμε από σύντομες διακοπές», έγραψαν.




Πηγές: tovima.gr και kathimerini.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια