HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το νέο σποτ του ΕΟΤ με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο έκανε τον γύρο του κόσμου


Το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το κεντρικό πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας, ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο, που αναδεικνύει τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμός και τη γενικότερη κουλτούρα της χώρας, έχει κάνει το νέο σποτ του ΕΟΤ να δημιουργήσει επικοινωνιακό… θόρυβο σε όλες τις γωνιές αυτού του πλανήτη.
Συγκεκριμένα, το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αστέρας του ΝΒΑ έχει εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις σε όλον τον κόσμο, ιδίως στις ΗΠΑ, καθώς έχει κάνει την εμφάνισή του τόσο στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όσο και σε εκατοντάδες τοπικές-πολιτειακές ιστοσελίδες.

Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει παίξει σε Κίνα, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Βέλγιο, Πολωνία και σε πολλά Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο σποτ παρουσιάστηκε επισήμως στο υπουργείο Τουρισμού με μεγάλη επιτυχία στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ από την αρμόδια υπουργό, Έλενα Κουντουρά, και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς «ανέβασε» το νέο σποτ στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, όπου έχει εκατομμύρια ακόλουθους ανά τον πλανήτη, αλλά και σε όλες τις πρεσβείες της Ελλάδας στον πλανήτη.

Δείτε το σποτ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια