HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ το τρίτο επεισόδιο της σειράς του Kapa News με τίτλο: «Με ποδήλατο (στην Πιερία)» στις 18:30


Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η μετάδοση του ολοκαίνουριου 3ου επεισοδίου της τηλεοπτικής εκπομπής με τίτλο: "Με ποδήλατο" απο την ΔΙΟΝ Τηλεόραση στις 18:30 το απόγευμα...

Μη χάσετε το πολύ ενδιαφέρον αυτό επεισόδιο όπου ο παρουσιαστής δημοσιογράφος Γρηγόρης Βερροιώτης συνεχίζει την περιήγησή του στον Κολινδρό Πιερίας, και βρίσκει νέους και νέες που επιμένουν να μένουν στο χωριό τους, και να δραστηριοποιούνται μ' επιτυχία μάλιστα στον τόπο του. Μιλάει μαζί τους και μαθαίνει το μυστικό της επιτυχίας τους!!!

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή "Με ποδήλατο" είναι προγραμματισμένη να μεταδίδεται στην τηλεόραση από κανάλι τα Διον Τηλεόρασης, κάθε Κυριακή στις 18:30, ενώ οι επαναλήψεις της εκπομπής είναι προγραμματισμένες να μεταδίδονται κάθε Τετάρτη στη 1:00 (μετά τα μεσάνυχτα) και κάθε Πέμπτη στις 16:30.

Η εκπομπή είναι μια παραγωγή της Kapa News, και την αρχισυνταξία και οργάνωση έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Πέτρος Σταθακόπουλος. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρουσιάστηκε την Πέμπτη (28/6) στην τηλεοπτική εκπομπή "ΕΥ ΖΗΝ" με οικοδεσπότη τον Ευγένιο Παπαδόπουλο, ώστε να δώσει στους τηλεθεατές την εικόνα και τον σκοπό αυτής της εκπομπής, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα του οικοδεσπότη δημοσιογράφου και παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια