HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς του Kapa News με τίτλο: «Με ποδήλατο (στην Πιερία)» #mepodilato


Την περασμένη Κυριακή στις 18:30 μεταδόθηκε το 3ο επεισόδιο στην Δίον Τηλεόραση της νέας  τηλεοπτικής σειράς με τίτλο: «Με ποδήλατο», η οποία είναι και παραγωγή της Kapa News.

Από τότε μέχρι σήμερα μεταδόθηκε σε 2 ακόμη επαναλήψεις από την τηλεόραση (Τετάρτη στη 1:00 και Πέμπτη 16:30) για να έχουν την ευκαιρία όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι τηλεθεατές να την παρακολουθήσουν.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ καλές κριτικές σας και για τα υπέροχα καλά λόγια σας!!!

Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα της Kapa News, σε συνεργασία ΠΑΝΤΑ με την Δίον Τηλεόραση, αποφασίσαμε, στο τέλος όλων των μεταδόσεων (μαζί με τις επαναλήψεις) της εκπομπής από την Δίον Τηλεόραση, να την μεταδίδουμε ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, και από το κανάλι της Kapa News στο Youtube. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν και άνθρωποι που δεν κατοικούν κοντά στην Πιερία ή στις 6 περιφέρειες που εκπέμπει η Δίον Τηλεόραση. Να την δούνε και ομογενείς του εξωτερικού που τόσο νοσταλγούν την όμορφη πατρίδα μας.

Παρακολουθείστε λοιπόν το δεύτερο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της Kapa News, με τίτλο: «Με ποδήλατο» σε ποιότητα Full High Definition στο παρακάτω βίντεο:




Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebookhttps://www.facebook.com/mepodilatoekpompi/  και να μας ακολουθήσετε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της εκπομπής μας!!!


#mepodilato

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια