HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προφητικό το Kapa News ή ήξερε κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους τότε;

Όταν στις 14 Οκτωβρίου είχαμε αναρτήσει την δημοσίευση της φωτογραφίας, είχαμε κατηγορηθεί (από διάφορους πολιτικούς αναλυτές και μη) ως «κίτρινοι» και ως "δημοσιογράφοι του 50άρικου".

Δέκα (10) μήνες αργότερα, όχι μόνο επιβεβαιωνόμαστε, αλλά εδώ και περίπου έναν μήνα η συζήτηση που μονοπωλεί τα «πολιτικά» τραπέζια της Πιερίας (και όχι μόνο) είναι αυτή που έχει να κάνει με την πολυαναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση (θυμίζουμε την ημερομηνία που «παίζει» πολύ, 21/9/2018), του βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Κώστα Κουκοδήμου.

Θυμίζουμε την τότε εικόνα που άξιζε όσο χίλιες λέξεις και επιβεβαιώθηκε απόλυτα:


Και διερωτόμαστε. Είναι απλή σύμπτωση ή ο αρθρογράφος μας και η ομάδα μας ήξερε κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους; Σας πληροφορούμε ότι δεν είναι τίποτε από τα παραπάνω. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ όσο νομίζετε. Γιατί η ενημέρωση της Kapa News δεν βασίζεται ούτε σε προφητείες ή ειδικές ικανότητες μέντιουμ, ούτε στην τύχη.

Οι δημοσιογράφοι και οι αρθρογράφοι μας έχουν αξιοπιστία γιατί βασίζονται στην ικανότητα που έχουν να… «διαβάζουν» τα σημάδια της επικαιρότητας, τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Αυτά, αλλά και η αμεροληψία τους, τους οδηγούν σε τόσο ασφαλή συμπεράσματα! Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Βέβαια για την ομάδα της Kapa News η επιβεβαίωση της παραπάνω φωτογραφίας είχε έρθει πολύ πιο νωρίς απ’ ότι στους υπόλοιπους που σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την υποψηφιότητα Κουκοδήμου ως δήμαρχο της Κατερίνης.

Η επιβεβαίωση για εμάς είχε έρθει 6 μήνες μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας, όταν ο κύριος Κουκοδήμος είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στον συνεργάτη μας δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο  και Γιάννη Διαμαντίδη στην ραδιοφωνική τους τότε εκπομπή με τίτλο «Παρα-πληροφόρηση» που μεταδίδονταν από το Ράδιο Ενημέρωση 92,2.

Δείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το βίντεο της συνέντευξης και θα καταλάβετε:


Τώρα πια, το μόνο που μένει ακόμη και για τους πιο «άπιστους Θωμάδες» είναι να κάνουν 2 περίπου μήνες υπομονή (θυμίζουμε την 21η Σεπτεμβρίου) για να το χωνέψουν εντελώς!!! Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες που γίνονται στα καφενεία για να περνάει η ώρα.

Έτσι σας εξηγούμε για μια ακόμη φορά γιατί το «μότο» της Kapa News είναι η φράση: «…κάνει ενημέρωση»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια