HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο εθισμός που τη βοήθησε να εξοικονομήσει 33.000 ευρώ χωρίς να δουλεύει


H Krystal Hughes εργαζόταν ως καθαρίστρια αλλά το 2013 αναγκάστηκε με εντολή γιατρού να αφήσει τη δουλειά της καθώς υποφέρει από μικροβιοφοβία.
Χωρίς δουλειά η 24χρονη γυναίκα θα έπρεπε να τα βγάλει πέρα με το μηνιαίο επίδομα των 550 ευρώ που έπαιρνε, περιορίζοντας δραστικά τα έξοδά της.

Παρακολουθώντας ένα reality show που προβάλλεται στις ΗΠΑ το οποίο δείχνει ανθρώπους που ζουν μαζεύοντας κουπόνια προσφορών, πήρε την απόφαση να το δοκιμάσει και η ίδια. Ξεκίνησε λοιπόν να ψάχνει για προσφορές και κουπόνια στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο.

«Στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα εκεί έξω που μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν ή τουλάχιστον με έκπτωση. Τώρα τα πάντα μέσα στο σπίτι μου τα έχω αποκτήσει δωρεάν ή με μεγάλη έκπτωση. Το φαγητό μου, τις πολυτέλειές μου, τα έπιπλά μου. Είμαι εθισμένη στα κουπόνια και η ιδέα του να πληρώσω την κανονική τιμή για κάτι έχει γίνει πια εντελώς ξένη για μένα», αναφέρει στη Sun.

Μάλιστα, έχει βρει κι άλλους τρόπους για να εξασφαλίζει δωρεάν προϊόντα, στέλνοντας γράμματα και emails σε εταιρείες για να επαινέσει τα προϊόντα τους.

«Συνειδητοποίησα ότι γράφοντας ένα πολύ ωραία γράμμα σε μια εταιρεία για να αναφέρεις πόσο πολύ αγάπησες το προϊόν της, πάντα σου απαντούν. Και επτά φορές στις δέκα σου στέλνουν και δωρεάν προϊόντα. Γράφω και emails, αλλά έχω δει ότι τα γράμματα έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση, καθώς φαίνονται πιο εγκάρδια».

Βέβαια, όπως λέει η νεαρή κοπέλα, χρειάζεται προσοχή καθώς πολλές εταιρείες έχουν βρει τρόπους να εντοπίζουν τους «τσαμπατζήδες».

«Έχω την τάση να εργάζομαι με τον κανόνα των έξι μηνών. Αν στείλω γράμμα περισσότερες από μια φορές σε μια εταιρεία μέσα στο εξάμηνο, συνήθως δεν παίρνω απάντηση».

Η Krystal έχει καταφέρει από τότε που ξεκίνησε να μαζεύει κουπόνια και να κυνηγάει τις προσφορές, να εξοικονομήσει 33.000 ευρώ. Και όλα αυτά χωρίς να εργάζεται.

Ακόμα όμως κι αν βρει δουλειά δεν πρόκειται να αλλάξει πια συνήθειες. «Το κυνήγι ευκαιριών έχει γίνει πια κομμάτι της ζωής μου, είναι ένα είδος εθισμού - υγιούς εθισμού όμως. Όταν αρχίσεις να γλιτώνεις χρήματα από πράγματα δεν θες να σταματήσεις ποτέ».





Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια