HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Δείτε πως αποπροσανατόλισαν τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για τη φωτιά στο ΜΑΤΙ…Πόσα ψέματα είδαμε μέσα σε ένα μήνα σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές;

Ένα αποκαλυπτικότατο και απόλυτα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ δημοσίευσε εχθές η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, που αποδεικνύει το πόσα ψέματα μας είπαν και πως έκρυψαν την αλήθεια για τις πυρκαγιές, η κυβέρνηση σε συνεργασία με συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Διαβάζοντάς στο κανείς διαπιστώνει με τρόμο πως υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός αποπροσανατολισμού που λειτουργεί πολύ οργανωμένα, τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό πάντα λέμε, «ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ FACEBOOΚ…»

Γράφει λοιπόν στο συγκεκριμένο άρθρο:

Έχει περάσει ένας μήνας από τη μαύρη Δευτέρα 23/7/2018 και την φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. Πόση παραπληροφόρηση «φάγαμε» σε αυτές τις 30 μέρες; Σας παρουσιάζουμε ό,τι καταφέραμε να εντοπίσουμε.

1. Η έκτακτη συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Αφού ακούσαμε από το στόμα του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι: «Φυσικά θα υπάρχουν και λάθη, αλλά γενικά έγιναν, σε επιχειρησιακό επίπεδο, σωστές ενέργειες και αποφεύχθηκαν οι μεγαλύτερες απώλειες», μετά από λίγες μέρες έγινε δεκτή η παραίτηση του. Ακολούθησαν οι αλλαγές στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και της Αστυνομίας και η παραίτησή του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκη.


Αυτό που μας εντυπωσίασε όμως στην συνέντευξη τύπου ήταν οι εικόνες της παρουσίασης, όπου είδαμε να παρουσιάζουν στο χάρτη τις αρχικές εστίες.


Για την περίπτωση της Κινέτας παρουσίασαν την αρχική εστία και ανέφεραν ότι μετά την αρχική εστία εμφανίστηκαν ακόμη 13 εστίες. Όμως αν συγκρίνουμε την εικόνα της παρουσίασης με τις καμένες εκτάσεις από την εικόνα που μας δίνει ο δορυφόρος Sentinel-2 θα διαπιστώσουμε ότι οι δύο εστίες κάτω από το Χάνι Δερβένι έχουν τοποθετηθεί σε σημείο που δεν έχει καεί.



Στην φονική πυρκαγιά της ανατολικής Αττικής είδαμε να παρουσιάζουν τις αρχικές εστίες σε άσχετα σημεία από το σημείο που η πυρκαγιά ξεκίνησε. Είναι πια γνωστό ότι η φονική πυρκαγιά ξεκίνησε σε οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στο Ντου Πεντέλης και σημειώνεται στον παρακάτω χάρτη με κίτρινη βούλα.



Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο απο κάμερα ασφαλείας για το πως ξεκίνησε η φωτιά στο Μάτι, και διαβάστε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια