HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι να κάνεις για να χαλαρώνεις, πριν τον ύπνο, ανάλογα με το ζώδιό σου

Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να μπορούσες απλώς να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου, να κλείσεις τα μάτια και να δεις αμέσως… όνειρα γλυκά;

Δυστυχώς, το άγχος, η ένταση και σε πολλές περιπτώσεις η κακή διατροφή δεν σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις τον ύπνο σου κάθε βράδυ και να χαλαρώνεις προτού κοιμηθείς. Μην ανησυχείς! Τα άστρα θα σε βοηθήσουν και σε αυτή την περίπτωση, αποκαλύπτοντάς σου μερικά απλά αλλά πολύτιμα tips για να πέφτεις για ύπνο σαν…  πουλάκι - σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις.

 Κριός

Πιάσε μολύβι και χαρτί (ή tablet, αν αγαπάς τα gadget) και άρχισε να γράφεις για όλα όσα αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη. Είσαι το ζώδιο της νέας αρχής και αυτό σημαίνει ότι έχεις έντονη περιέργεια για τα πάντα γύρω σου. Προσπάθησε να γράφεις κάθε βράδυ, λοιπόν, για όλα όσα κινούν το ενδιαφέρον σου και κυρίως, για αυτά που είσαι ευγνώμων στη ζωή σου. Ξεκίνα να εκφράζεις τις θετικές σου σκέψεις και θα δεις ότι θα κοιμάσαι πιο γλυκά και ήρεμα.

 Ταύρος

Είσαι το ζώδιο των αισθήσεων και σου αρέσει να περιβάλλεσαι από αντικείμενα που σε διεγείρουν. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε βράδυ προτού κοιμηθείς πρέπει να χαλαρώνεις, έχοντας δίπλα σου ένα αρωματικό κερί. Θα σταματήσει τους εφιάλτες, θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και θα σε κάνει να τρέχεις στο εξής στον ονειροκρίτη για να μαθαίνεις τα πάντα για τα πιο… γλυκά όνειρα!

 Δίδυμος

Είσαι άνθρωπος της επικοινωνίας και αν θέλεις να κοιμάσαι ήρεμος/η κάθε βράδυ, άρχισε να γράφεις όσα σε απασχολούν σε ένα ημερολόγιο. Οργανώνοντας τις σκέψεις σου και καταγράφοντας τα σχέδιά σου, θα μπορέσεις να χαλαρώνεις και να ηρεμείς το μυαλό σου που συνεχώς «τρέχει»!

 Καρκίνος

Ένα ζεστό μπάνιο είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνεις για να χαλαρώσεις, πριν τον ύπνο. Το νερό είναι το φυσικό σου στοιχείο, οπότε σίγουρα θα σε βοηθήσει να αποβάλλει το στρες, να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να προετοιμαστείς για όσα σε περιμένουν την επόμενη ημέρα.

 Λέων

Η επιλογή για χαλάρωση πριν το ύπνο φαντάζει παράξενη, αλλά είναι σούπερ αποτελεσματική. Οπότε, φρόντισε κάθε βράδυ να περνάς λίγο χρόνο, ετοιμάζοντας το look της επόμενης ημέρας. Θα κοιμάσαι σαν πουλάκι, γνωρίζοντας ότι όλοι στο γραφείο θα θαυμάζουν το στιλ σου.

 Παρθένος

Πρόγραμμα και… πριν τον ύπνο θέλεις για να χαλαρώσεις και να πέσεις δίχως στρες στο κρεβάτι. Αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, καλό είναι να αφιερώνεις λίγο χρόνο για να καταγράφεις τις εκκρεμότητες της επομένης ημέρας -ή της εβδομάδας- και να διώχνεις το άγχος προτού κοιμηθείς.

 Ζυγός

Για σένα, τον κοινωνικό και συντροφικό Ζυγό, η επικοινωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι η πλέον χαλαρωτική επιλογή πριν τον ύπνο. Θα μιλήσεις μαζί του για ό,τι σε απασχολεί και θα νιώσεις όμορφα που έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που νοιάζεται.

 Σκορπιός

Για σένα η λύση για χαλάρωση, πριν τον ύπνο, είναι ο διαλογισμός. Είσαι το ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης και χρειάζεται να έρχεσαι συχνά κοντά με τον βαθύτερο εαυτό σου για να ηρεμείς και να ανακτάς τις δυνάμεις σου.

 Τοξότης

Για σένα που είσαι ανήσυχος/η και περιπετειώδης, ένας μικρός περίπατος είναι ό,τι πρέπει πριν τον ύπνο, πόσο μάλλον όταν γίνεται κοντά στη Φύση. Με τον τρόπο αυτό θα διώχνεις κάθε βράδυ τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου και θα παίρνεις ενέργεια για νέες περιπέτειες.

 Αιγόκερως

Για να χαλαρώσεις, πριν πέσεις στην αγκαλιά του Μορφέα, απλώς… οραματίσου. Ναι, σκέψου όλα όσα θέλεις να επιτύχεις, ανάλυσε τα σημερινά δεδομένα και κάνε τους υπολογισμούς σου για το αύριο. Θα ηρεμήσεις συνειδητοποιώντας πως με τα καταλληλά βήματα, μπορείς να κάνεις τα επαγγελματικά σου όνειρα πραγματικότητα.

 Υδροχόος

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, τότε η λύση είναι να το ρίξεις στο διάβασμα. Για να χαλαρώσεις σε βάθος, όμως, καλό είναι να διαβάσεις κάποιο βιβλίο που θα σε εμπνεύσει και να προσπαθήσεις να αφοσιωθείς πραγματικά σε αυτό!

 Ιχθύς

Ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο και δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις πριν τον ύπνο; Δοκίμασε να καθαρίζεις κάθε βράδυ το δωμάτιό σου και θα δεις διαφορά. Το δωμάτιό σου είναι το ιερό σου καταφύγιο και πρέπει να είναι καθαρό και τακτοποιημένο, προκειμένου να είσαι σε θέση να απολαύσεις στο έπακρο τον ύπνο σου.


Πηγή: astrology.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια