HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τροχαίο Ατύχημα με ανθρώπινο θύμα στην Λεπτοκαρυά Πιερίας

Σήμερα, 13-08-2018, στις 11:30 περίπου, σημειώθηκε ατύχημα με ανθρώπινο θύμα στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, επί της Αλ. Σβώκου απέναντι από το παλιό Σ/Μ Μαρινόπουλος.

Πρόκειται για ένα μικρό παιδάκι που με μια παρέα τσιγγάνων έψαχναν στα σκουπίδια τα οποία, όπως φαίνεται στις φωτο, έχουν ξεχειλίσει από τους κάδους, με την δημοτική αρχή να αδιαφορεί, για πολλοστή φορά, για την έγκαιρη αποκομιδή τους.

Επισημαίνεται ότι, η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της δημοτικής αρχής για την καθαριότητα της περιοχής έχει πολλάκις αναφερθεί μέσα από τον παρόντα ιστοχώρο ενώ πλέον έρχεται να προστεθεί και η ακαταλληλότητα του σημείου στο οποίο έχουν τοποθετηθεί οι κάδοι καθώς η Αλ. Σβώκου, όντας είσοδος του χωριού, είναι παλιά εθνική οδός και τα αυτοκίνητα, συχνά, αναπτύσουν μεγαλύτερες, του επιτρεπόμενου ταχύτητες σε έναν δρόμο με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά ρεύμα και με χαμηλή ορατότητα εξαιτίας των κλαδιών των δέντρων (πλατάνια) που ουσιαστικά ¨σκεπάζουν¨ τον δρόμο, με τους κάδους να βρίσκονται σχεδόν πάνω στο ρεύμα κυκλοφορίας ενώ τα πλεονάζοντα απορρίμματα προσκρούουν με τα διερχόμενα αυτοκίνητα και σκορπίζουν στον δρόμο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν άτυπο ¨ΧΥΤΑ¨ καθότι τα απορρίμματα που περισυλλέγονται από τους μικρούς κάδους, απορρίπτονται με μικρά φορτηγά του Δήμου σε ανοιχτές σκάφες στον αύλειο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σφαγείου, λίγο πιο πίσω από την εικόνα του συμβάντος, ο οποίος έχει, ουσιαστικά, μετατραπεί σε έναν σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Η κατάσταση του μικρού παιδιού δεν έχει διευκρινιστεί. Ευχή όλων μας να είναι καλά...!







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια