HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποτελεσματικοί τρόποι να σταματήσετε την φαγούρα από τα κουνούπια


Μια από τις πιο συχνές και ενοχλητικές καταστάσεις του καλοκαιριού είναι η φαγούρα από το τσίμπημα των κουνουπιών. Υπάρχουν πολλές κρέμες και αλοιφές που μπορούν να σας ανακουφίσουν αλλά και φυσικές λύσεις που θα σταματήσουν τη φαγούρα άμεσα.
Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές...

1. Κάντε μια κρύα κομπρέσα
Βάλτε μια κρύα πετσέτα ή ακόμη και ένα παγάκι. Το κρύο δημιουργεί αγγειοσυστολή, έτσι μειώνει την ποσότητα του αίματος που ρέει στην περιοχή και μειώνει το πρήξιμο και τη φαγούρα. Ιδανικά τυλίξτε πάγο σε μια πετσέτα ή σε ένα πανί κουζίνας και βάλτε τον στο τσίμπημα για 10 έως 15 λεπτά.

2. Βάλτε λίγη αλόη
Το τζελ από το φυτό της αλόη φαίνεται ότι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην επούλωση των πληγών ενώ έχει και καταπραϋντική δράση στη φαγούρα. Αν μπορείτε, διατηρήστε ένα φυτό αλόης στο μπαλκόνι σας. Μπορείτε να κόψετε τα φύλλα της και να εφαρμόσετε απευθείας το τζελ που περιέχουν.

3. Βάλτε λίγη ποσότητα μέλι
Πρόκειται για ένα τρόφιμο που αποτελεί και φάρμακο ταυτόχρονα. Το μέλι και η προπόλη έχουν αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες καθώς και θεραπευτικές. Μειώνει τη φλεγμονή και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της μόλυνσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια