HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Παρ' ολίγο φωτιά στο κέντρο της Κατερίνης... Όλα έγιναν από απροσεξία…!!! (φωτο+βίντεο)

Είναι απόλυτα φυσικά, ιδιαίτερα μετά απ’ όλα όσα βιώσαμε την περασμένη εβδομάδα με την φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα και το Μάτι, ο κόσμος να είναι πολύ περισσότερο ευαισθητοποιημένος στο θέμα της φωτιάς.

Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα λίγο πριν τη 13:00 το μεσημέρι.


Το χρονικό του συμβάντος:

Ηλικιωμένη κυρία, που διαμένει στην οδό Δορυλαίου στην Κατερίνη, παρατήρησε πολύ καπνό σε γειτονικό διαμέρισμα του 1ου ορόφου, με αποτέλεσμα να καλέσει αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης. Η Π.Υ. ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση, στέλνοντας δύο οχήματα με τα πληρώματά τους, στο σημείο για κατάσβεση. Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος (ευτυχώς) εκείνη την ώρα έλειπε εκτός, και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες είχε πάει για μερικά γρήγορα ψώνια για το σπίτι.


Οι πυροσβέστες, (όπως βλέπετε και στο βίντεο) κατάφεραν να μπουν απ’ το μπαλκόνι στο διαμέρισμα, κυρίως για να μην προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά, σπάζοντας την εξώπορτα δηλαδή, πριν βεβαιωθούν ότι όντως υπήρχε εξέλιξη πυρκαγιάς στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο καπνός προερχόταν από το φαγητό, το οποίο είχε ξεχάσει να σβήσει η νοικοκυρά και ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος (από αμέλεια προφανώς), πάνω στη κουζίνα πριν βγει απ’ το σπίτι.

Από την μία η παρατηρητική γειτόνισσα και από την άλλη η έγκαιρη και άμεση επέμβαση της Π.Υ. Κατερίνης δηλαδή, γλύτωσαν τα χειρότερα! Αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στους δύο προαναφερθέντες, αλλά μας δίνει και ένα πολύ καλό μάθημα ώστε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και υπεύθυνοι σε τέτοια θέματα.




Σημείωση: Ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη και φίλο της Kapa News, κ. Αλέξανδρο στον οποίον ανήκουν οι φωτογραφίες, το βίντεο, αλλά και το ρεπορτάζ της παραπάνω είδησης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια