HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η πόζα που επιστρατεύουν οι διάσημες για να δείχνουν πιο ελκυστικές Το νέο παγκόσμιο trend


Πέρσι ήταν ο Bambi, φέτος η Barbie. Τι σχέση μπορεί να έχει το χαριτωμένο ελαφάκι της Disney με τη διάσημη κούκλα;
Αποτελούν πηγή έμπνευσης για πόζες που υιοθετούν διάσημες celebrities με εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που γίνονται μόδα εν ριπή οφθαλμού.

Η πόζα Bambi αποτελούσε το trend του περσινού καλοκαιριού. Η ονομασία της προέκυψε από το δημοφιλές ελαφάκι που συνήθιζε να κάθεται στο γρασίδι με λυγισμένα γόνατα. Κάπως έτσι ήταν και η πόζα που έπαιρναν οι κοπέλες συνήθως φορώντας μαγιό. Καθισμένες στα γόνατά τους με την πλάτη ίσια ώστε να φαίνεται η κοιλιά τους επίπεδη.

Το φετινό καλοκαίρι η μόδα επιτάσσει πόζα αλά Barbie. Η διάσημη κούκλα στέκεται μονίμως στις μύτες των ποδιών της σαν να φορά γόβες. Αυτό είναι και το concept της πόζας: ποζάρεις σαν να φοράς ψηλοτάκουνα ασχέτως αν αυτό δεν συμβαίνει. Και γιατί να το κάνεις; Γιατί ως γνωστόν τα ψηλά τακούνια μακραίνουν το πόδι και κολακεύουν τη σιλουέτα μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με το Who What Wear πρόκειται για την πόζα που χρησιμοποιούν celebrities όπως η Μπέλα Χατίντ, η Κένταλ Τζένερ και η Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλι και αποτελεί το νέο παγκόσμιο trend.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια