HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απανωτά «καρφιά» Λιάγκα: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε; Αφού δεν θα με…»


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι παρουσιαστής με συμβόλαιο χωρίς εκπομπή. Ο ΑΝΤ1 δεν τον έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μέχρι στιγμής, αλλά δεν τον αποδεσμεύει κιόλας, καθώς δεν επιθυμεί να τον δει κάπου απέναντι. Έτσι «παγιδευμένος» ο Γιώργος έπεσε πάνω στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων και απόρησε: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε, αφού δεν θα με παίξετε. Αφού δεν μ’ αγαπάτε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά: «Συνεχίζετε το καλοκαίρι για μας και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίζεται επί μακρόν. Λέει ένας φίλος μου ότι στο τάξιμο δεν χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλες. Δεν ξέρω αν θα με δείτε. Στην παρουσίαση δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και για μένα -και είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1- να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος που δεν είσαι. Τι να πάω να κάνω; Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός.

Η Φαίη δεν με στήριξε επειδή έχουμε μαζί δύο παιδιά και μια κοινή μεγάλη οικογενειακή κι επαγγελματική πορεία, με στήριξε γιατί είδε το δίκιο. Ένα συμβόλαιο το κάνουμε για να προσφέρουμε εργασία σε έναν άνθρωπο και όχι για να του κάνουμε από κάπου αλλού».



Πηγή: zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια