HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το σεξ στις 3:00 τα ξημερώματα έφερε… παράπονα


Μια μητέρα μοιράστηκε την ντροπή της στο ίντερνετ όταν έλαβε ένα παράπονο για φασαρία από τους γείτονές της.
Κι αυτό γιατί έκανε «δυνατά σεξ» με τον σύντροφό της στις 3:00 τα ξημερώματα.

Υπογράφοντας ως motherofjiggly στη γνωστή ιστοσελίδα Mumsnet, δήλωσε πως δεν πίστεψε πως έκαναν τόσο θόρυβο με τον παρτενέρ της, κατηγορώντας τους «κακούς», όπως είπε, γείτονες επειδή χτυπούσαν με μανία τη μεσοτοιχία και φώναζαν «προσπαθούμε να κοιμηθούμε εδώ».

«Νιώθω τόσο ντροπιασμένη», εξομολογείται στο forum, λέγοντας πως αισθάνθηκε σαν να ήταν οι γείτονες μέσα στην κρεβατοκάμαρά της. Και ισχυρίζεται πως πλέον δεν μπορεί να κάνει σεξ στο σπίτι του συντρόφου της, για τέτοια ντροπή μιλάμε: «Χρησιμοποιώ μαξιλάρι για να πνίγω τους ήχους μου και το κρεβάτι δεν τρίζει τόσο, αλλά από το πόσο κοντά ακουγόταν η φωνή, ήταν λες και είμασταν ξαπλωμένοι δίπλα τους, με έναν τοίχο ανάμεσα».

Όπως ήταν επόμενο, το post κατακλύστηκε από σχόλια και τα περισσότερα μάλιστα της έλεγαν πως έπρεπε να περιμένει τα παράπονα στις 3:00 τα ξημερώματα. Άλλοι πάλι προσπάθησαν να της βρουν πρακτικές λύσεις ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό, όπως το να μετακινήσει το κρεβάτι από τον τοίχο ή ακόμα και να κάνει λες και δεν ήταν αυτή στο περιστατικό.

Κάποια άλλη πρότεινε να προσθέσει κεφαλάρι στο κρεβάτι, αν και οι περισσότερες απαντήσεις τη συμβούλευαν να κάνει πως τίποτα δεν συνέβη όταν συναντήσει τους γείτονες. Έτσι θα είναι λιγότερο αμήχανο, καταλήγουν…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια