HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε πρεμιέρα

Το πρώτο «Καλημέρα Ελλάδα» της σεζόν είπε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης και μάλιστα μια ώρα νωρίτερα από ότι τον είχαμε συνηθίσει.

«Καλημέρα Ελλάδα! Φιλαράκια καλημέρα σας! Και πάλι μαζί για να ξεκινήσουμε μια καινούρια τηλεοπτική χρονιά γεμάτη από εκλογές, υποσχέσεις… Δεσμευόμαστε ότι οι μοναδικοί που δεν θα δώσουμε υποσχέσεις είμαστε εμείς. Θα παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα και δεν θα βάλουμε μυαλό γιατί θα διατηρήσουμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κέντρα εξουσίας και θα χτυπήσουμε σαν το χταπόδι όποιον δεν δίνει απαντήσεις. Ξεκινήσαμε πιο νωρίς γιατί… είναι δυνατόν να λες Καλημέρα Ελλάδα και να ξεκινάς μια ώρα μετά από την ώρα που ξεκινάει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου;» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Ωστόσο, στην εκπομπή έχουμε και μια επιστροφή, μετά από απουσία μερικών ετών. Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, γύρισε στα παλιά της λημέρια και θα την βλέπουμε καθημερινά στις ζωντανές συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη.


«Δεν θα είναι η κλασική εκπομπή. Θα προσπαθήσουμε να είναι διαφορετική. Θα παρακολουθούμε την επικαιρότητα, αλλά δεν θα γίνουμε υποχείριο της» είχε πει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαδάκης ενώ σχολίασε και το θέμα της αλλαγής της ώρας:

«Ξεκινάμε στις 6 το πρωί, λόγω ανταγωνισμού, δεν το κρύβω» δήλωσε. Για να συμπληρώσει με μία δόση χιούμορ: «Η ζωή ξεκινάει νωρίς κι επειδή λέμε καλημέρα στην Ελλάδα, δεν γίνεται να τη λέμε μία ώρα αργότερα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια