Κλασική επιλογή για το μεσημεριανό τραπέζι
Υλικά για 4 άτομα
- 1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα σε 2-3 κομματάκια
- 2 πατάτες σε κομμάτια
- 1 κονσέρβα (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- ½ φλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- 2 φλ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Αρχικά, βάζετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Στη συνέχεια, προσθέτετε τα φασολάκια και τις πατάτες.
- Ανακατεύετε 1-2 φορές και βάζετε τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το νερό.
- Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε το φαγητό για 20 λεπτά.
- Ακολούθως, ξεσκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μείνει με το λαδάκι του.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!