HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η εξομολόγηση του Βαλάντη για τις ιατρικές εξετάσεις που τον έκοψαν από το Nomads

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αποκάλυψε ότι στις ιατρικές εξετάσεις που του έκανε η παραγωγή του Nomads, πριν μπει στο παιχνίδι, έδειξαν ότι έχει όγκο στο νεφρό. Η εξομολόγηση του Βαλάντη συγκλονίζει.

Όπως εξήγησε στη Φαίη Σκορδά, τον Ιούνιο δέχθηκε πρόταση από τους ανθρώπους του καναλιού, πρόταση για να πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του Nomads. Εκείνος είπε αμέσως το «ναι» και μάλιστα, ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά. Το καλοκαίρι δεν είχε κάποια άλλη κρούση, όμως, στις αρχές του Σεπτεμβρίου τον πήραν τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και του είπαν ότι επιλέχθηκε, αλλά θα πρέπει πρώτα να περάσει από μία σειρά απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων.

«Πήγα να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις, που κράτησαν πέντε ώρες. Πέρασα απ’ όλους τους γιατρούς και όταν ήρθε η ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, στομάχου, νεφρών, ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο είχε κολλήσει σε ένα σημείο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Φεύγοντας είπα στη γιατρό του ΑΝΤ1, που θα είναι και στο παιχνίδι, της είπα ότι ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο κάτι βρήκε. Κοίταξε το, σε παρακαλώ» είπε αρχικά.

Πράγματι, μιάμιση ώρα μετά τον κάλεσε και του είπε πως αν δεν βεβαιωθούν περί τίνος πρόκειται ακριβώς, δεν θα πάει στο παιχνίδι. Ο Βαλάντης παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε για μία στιγμή. Τελικά, διαγνώστηκε με έναν μικρό όγκο στο νεφρό και την ερχόμενη Πέμπτη θα μπει στο χειρουργείο.

Ο 43χρονος τραγουδιστής δεν χάνει την αισιοδοξία του και στέλνει το μήνυμα προς όλους ότι η πρόληψη είναι το παν. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κανάλι, διότι αν δεν υπήρχε το Nomads και δεν του γινόταν ο εξονυχιστικός ιατρικός έλεγχος, δεν θα μάθαινε έγκαιρα για το πρόβλημα υγείας του.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια