HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απίστευτη η δυναμική στο «φαινόμενο» Λαγδάρης! Πολιτική φθορά 0% - Ακόμη πιο ενισχυμένος στις επερχόμενες εκλογές!!!

Όπως όλοι έχετε αντιληφθεί η προεκλογική περίοδος των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει ήδη ξεκινήσει και μέρα με την ημέρα κορυφώνεται. Σε ότι αφορά τον Δήμο Κατερίνης, και τον Δήμο Δίου – Ολύμπου τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα, και κάθε μέρα γίνονται πολυπλοκότερα.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει διόλου στην Βόρεια Πιερία όπου εκεί ο νυν Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Λαγδάρης, φαίνεται να συνεχίζει με σταθερά και ανοδικά βήματα την πορεία του στην επόμενη θητεία. Η μέχρι στιγμής εικόνα στον δήμο του φαίνεται να τον δικαιώνει στις επιλογές του αλλά και στον τρόπο διοίκησης που είχε μέχρι σήμερα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Λαγδάρη συνεχίζει να είναι ενωμένη. Οι όποιες φήμες ήθελαν τους δημοτικούς του συμβούλους να είναι στα μαχαίρια μεταξύ τους, έπεσαν στο κενό. Όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει κανείς και συνεχίζουν με τον Δήμαρχο ενωμένοι για την επόμενη 4ετία, αλλά μαθαίνουμε ότι σε καθημερινή βάση ο Βαγγέλης Λαγδάρης δέχεται και νέες δυνατές προτάσεις από ανθρώπους του δήμου του που αναγνώρισαν το έργο του και θέλουν να συνεισφέρουν μαζί του για τον τόπο.

Στην αντίπερα όμως όχθη τα πράγματα για τους αντιπάλους του δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Σε ότι αφορά τον νέο «παίκτη» που εμφανίστηκε πρόσφατα ως διεκδικητής του δημαρχικού θώκου, και ακούει στο όνομα Ανέστης Μανώλας, φαίνεται πως αδυνατεί να σχηματίσει ψηφοδέλτιο. Δεν βρίσκει και πολλές ανοικτές πόρτες μέχρι στιγμής, λένε οι φήμες. Ωστόσο ο κ. Μανώλας συνεχίζει απτόητος την προσπάθειά του. Οι κακές γλώσσες όπως λένε, ότι εάν δεν καταφέρει τελικά να «κλείσει» το ψηφοδέλτιό του μέχρι τα Χριστούγεννα, και ας ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά του για δήμαρχος, ενδέχεται ν' αποχωρήσει απ' την διαδικασία των εκλογών. Ας του δώσουμε λοιπόν τον χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρώσει αυτή του την προσπάθεια, και σύντομα θα ξαναδούμε την πορεία του.

Σε ότι αφορά τον κ. Παναγιώτη Καζά, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Φαίνεται ότι ο κ. Καζάς αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να κρατήσει ζωντανό το ήδη υπάρχον ψηφοδέλτιό του. Ακούγεται πως η κόπωση των τεσσάρων χρόνων στην αντιπολίτευση του Δήμου, έχει φέρει δυσφορία σε σημαντικά στελέχη του, ώστε να μη θέλουν συνεχίσουν για άλλη μια θητεία την προσπάθειά τους. Ίσως μια πιθανή αποχώρηση ενός μόνο στελέχους του ψηφοδελτίου του κ. Καζά, να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και αποχωρήσεων. Ωστόσο φαίνεται να δίνει και μια ελάχιστη πνοή ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο του φέρνοντας κάποια καινούρια πρόσωπα, με αμφισβητούμενη όμως δυναμική. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν θ΄ αντέξει την όποια διάσπαση και αν οι νέοι υποψήφιοι που ετοιμάζονται να συμμαχήσουν με τον κ. Παναγιώτη Καζά θα είναι αρκετά καλοί ώστε να του ξαναδώσουν την δεύτερη θέση στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ή θα τον κατεβάσουν στην 3η ή ακόμη και στην 4η θέση.

Τέλος ο κύριος Δημήτρης Ζαφείρης, φαίνεται αποφασισμένος και ανανεωμένος, να κάνει αυτή την φορά αισθητή την συμμετοχή του στο Δήμο. Ήδη έχει ξεκινήσει να οργανώνει εδώ και καιρό το ψηφοδέλτιό του και οι φήμες λένε ότι μέχρι στιγμής πάει αρκετά καλά. Φαίνεται πως η τελευταία του θητεία θεωρήθηκε από τους δημότες του επιτυχημένη, και θέλουν να του ξαναδώσουν τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο πιο ενισχυμένη αυτή την φορά, ώστε να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε το 2014 και έκανε μέχρι σήμερα.

Αυτή είναι η μέχρι στιγμής εικόνα στην Βόρεια Πιερία. Σε πρώτη ανάγνωση λοιπόν το συμπέρασμα που μπορεί κανείς να βγάλει σίγουρα, είναι ότι ο Βαγγέλης Λαγδάρης κοιμάται ήσυχος, αφού φαίνεται να έχει «κλειδωμένη» και την επόμενη θητεία του, και ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα χωρίς απρόοπτα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια