HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φεύγει από τον ΑΝΤ1 και πάει στο Open

Έπειτα από 28 μέρες στο Σαν Χοσέ όπου έκανε γυρίσματα, επέστρεψε στην Ελλάδα και αποκάλυψε στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου" για ποιο κανάλι προορίζονται.

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, φεύγει από τον ANT1 και πηγαίνει στο Open.

«Για το Open tv! Κλείσαμε. Περίπου μετά το Πάσχα, ξεκίνησε μια κουβέντα με τον ΑΝΤ1 και με τον Τζώρτζη Ποφάντη που είναι ο διευθυντής προγράμματος για να κάνουμε κάτι καλοκαιρινό. Εγώ δεν ήθελα κάτι καλοκαιρινό γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ από τα γυρίσματα. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε η Ράλλη με τον Αναδιώτη. Εκείνη την ώρα.

Μετά με κάλεσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου λέει θέλω το Celebrity Travel στο Epsilon. Το είχα κανονίσει. Είχα δώσει τα χέρια πριν. Αλλά έφυγα για γυρίσματα και δεν ήξερα αν θα είμαι στον ΑΝΤ1 ή στο OPEN, το ζύγιζα.

Τον ΑΝΤ1 τον αγαπώ πολύ γιατί είναι και εκεί όλοι φίλοι μου. Όμως πέρυσι υπήρχε πρόβλημα με το πρόγραμμα. Όλοι το ξέρουν αυτό, δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Εγώ είχα τρέιλερ, δεν ήξερα τι ώρα παίζω. Δεν είναι ψέμα. Έκανα κάποιο ραντεβού με τον ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά δεν τα βρήκαμε για τώρα. Είπα δεν μπορώ να περιμένω, θα πάω στο OPEN», είπε ο Νίκος Κοκλώνης "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια