HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποκάλυψη: Τι θα κάνει ο Κώστας Κουκοδήμος τις πρώτες του 100 μέρες σαν Δήμαρχος; (βίντεο)

Σημαδιακή τελικά η 25η Σεπτεμβρίου 2018. Μέρα που έγιναν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, για μερικά εκ των οποίων μίλησα ήδη (διάβασε κείμενα μου της προηγούμενης εβδομάδας εδώ).

Τρίτη (25/9/2018) το πρωί λοιπόν, ο κ. Κώστας Κουκοδήμος (βουλευτής της Ν.Δ. και πρόσφατα υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης) βγήκε στην πρωινή εκπομπή της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης να δώσει τηλεφωνική συνέντευξη στον κ. Μιλτιάδη Χαλκίδη (δημοσιογράφος και οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής).


Ουσιαστικά δηλαδή 4 ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του (θυμηθείτε την 21η Σεπτεμβρίου) δίνει εκείνη την ημέρα την πρώτη του συνέντευξη. Έτυχε κι εγώ ο άνθρωπος να έχω αναμμένη την τηλεόραση στο σπίτι μου και τον άκουσα… Επειδή όμως κάτι δεν μου πήγε καλά, έψαξα το βίντεο και το έβαλα να παίξει πάλι για να βεβαιωθώ. Και όντως βρήκα ότι στα λεγόμενά του έκανε μια φοβερή αποκάλυψη ο κ. Κουκοδήμος.

Στην ερώτηση του προαναφερόμενου δημοσιογράφου λοιπόν, για το τι προτίθεται να κάνει ο Κώστας Κουκοδήμος τις πρώτες 100 ημέρες που θα είναι δήμαρχος της Κατερίνης (αν εκλεγεί φυσικά) απάντησε:

Δημοσιογράφος: «Ως προτεραιότητες ποιες έχετε θέσει για τον Δήμο; Δηλαδή τι θέλετε... αυτό που λένε τι θα κάνετε τις πρώτες 100 μέρες αν κερδίσετε τη μάχη;”

Κώστας Κουκοδήμος: Λοιπόν, δεν έπεσε ποτέ κανένας μέσα για το «100 ημέρες». Τις πρώτες 100 ημέρες... όποιος το είπε, έκαψε το χαρτί του. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει στην Κατερίνη είναι η επικοινωνία, η επαφή με τον κόσμο, αυτό έχει χαθεί. Έχει χαθεί η επικοινωνία με τον κόσμο. Πρέπει να μαζέψεις τον κόσμο και να τον ρωτήσεις... να ρωτήσεις τον κόσμο ποιες είναι οι προτεραιότητες και τι θέλει να... τι θέλει ο κόσμος να κάνουμε... να φωνάζεις τον κόσμο στην πλατεία και να τον ρωτάς «έχω 10 έργα, ποιο από αυτά τα έργα θεωρείτε ότι είναι η προτεραιότητά μας; Ποιο έργο θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει; Αυτό είναι... η επαφή με τον κόσμο έχει χαθεί... εγώ τις πρώτες 100 ημέρες θα έρθω σε επαφή με όλον τον κόσμο, αυτό θα κάνω».

Δημοσιογράφος: «Έτσι μαθαίνεις κιόλας, τα παράπονα στον Δήμαρχο που λέγαμε πιο πριν... αυτό είναι... έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο, ακούς και τα παράπονά του και ψάχνεις να βρεις τις λύσεις.»

Δημοσιογράφος προς Κουκοδήμο (για να τον προστατεύσει): «Λογικά όλο αυτό το διάστημα που τρέχει η προεκλογική εκστρατεία θα πρέπει ήδη να το έχετε συνειδητοποιήσει, τι είναι αυτό το οποίο ζητάνε»

Κατόπιν μίλησαν για το Μουσικό Σχολείο, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε πως ξέρει το θέμα από τότε που διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας κλπ.

Και εδώ γεννήθηκαν τα εύλογα ερωτήματα μου:

Δηλαδή ρε παιδιά, για να καταλάβω...
  • 11 χρόνια βουλευτής Πιερίας είναι ο άνθρωπος. Συμπεριλαμβάνεται και η Κατερίνη στον Νομό
  • 1,5 χρόνο υπονοεί ότι θα κατέβει δήμαρχος
  •  8 μήνες έχει που το είπε ξεκάθαρα (νομίζω στην Εύη τη Μιχωλού)
  • 3 μήνες έχει που μας είπε ότι θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του τον Σεπτέμβριο
  • 8 μήνες μένουν μέχρι τις εκλογές
  • Άλλοι 3 μήνες θα περάσουν από τις εκλογές μέχρι να αναλάβει, την 1η Σεπτεμβρίου...

 Και ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ θα ρωτήσει ο Κώστας τον κόσμο για να μάθει τα προβλήματα;

Ή μήπως ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει, απλά λέει στον κόσμο αυτό που θέλει να ακούσει;

Για πες, κύριε Κουκοδήμο, τι ακριβώς συμβαίνει;

Και για το λόγου το αληθές δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη...



Ρωτάει ο 
Τόλης Σφήνας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια