HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η «Μις Πιερία 2016» λατρεύει το μόντελινγκ και τον ΠΑΟΚ


Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με φόρα και έχει καταφέρει να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό και να κάνει χαμό στα social media. Ο λόγος για την Μαριάννα Μπαφίτη, το νεαρό μοντέλο, που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με την εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμί της.
Η Μαριάννα είναι και κάτοχος του τίτλου «Μις Πιερία 2016» και τον τελευταίο καιρό βλέπει τις μετοχές της να κάνουν απανωτά limits up και τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται πάνω της. Παράλληλα, τον λογαριασμό της στο Instagram τον ακολουθούν όλο και περισσότεροι χρήστες.

Ο λόγος είναι προφανής. Το μοντέλο έχει αδυναμία στις σέξι πόζες και φροντίζει συχνά να ανεβάζει φωτογραφίες, που αναστατώνουν ευχάριστα τους φαν της. Η Μαριάννα Μπαφίτη υπήρξε και ξανθιά, αν και ποτέ το κοινό της δε μπήκε στο δίλημμα: μελαχρινή ή ξανθιά, αφού όλοι συμφωνούν ότι και στις δύο εκδοχές είναι το ίδιο σέξι.

Η Θεσσαλονικιά δηλώνει και οπαδός του ΠΑΟΚ και μάλιστα, ένθερμη. Επίσης, εκτός από το μόντελινγκ έχει και σπουδές στο βιογραφικό της και μάλιστα στον τομέα της Ψυχολογίας! Αλλά προς το παρόν, θέλει να ασχοληθεί μόνο με το πρώτο και να γίνει μία μέρα ένα καταξιωμένο μοντέλο. Πάντως, έχει όλες τις δυνατότητες για να κάνει πρωταθλητισμό στο μόντελινγκ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια