HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ράχη Πιερίας – Απόψε στις 20:30: Ο Δημήτρης Υφαντής στη μουσική σκηνή των ΠΑΤΡΙΩΝ


Ο Δημήτρης Υφαντής, ένας έντεχνος τραγουδοποιός και ένας ολοκληρωμένος τραγουδιστής και μουσικός, ο οποίος  έγινε γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την παραδοσιακή μουσική, θα συνταξιδέψει σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 20:30, στη ΡΑΧΗ Πιερίας (Πνευματικό Κέντρο), με το κοινό των ΠΑΤΡΙΩΝ.


Ο Δημήτρης Υφαντής έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα στο χώρο της μουσικής, ενώ έχει καταθέσει δισκογραφικά την άποψή του σε 7 cd και πολλές συμμετοχές. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε όλο τον κόσμο (π.χ. Αυστραλία, Τουρκία, Ιταλία, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή, ΗΠΑ, Κύπρο, Βέλγιο), ενώ στην Ελλάδα έχει στο ενεργητικό του, συναυλίες σε μικρές και μεγάλες σκηνές (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο κ.α.).

Μαζί του επί σκηνής ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικών και ειδικότερα οι:

o          Παναγιώτης Βούλγαρης, πλήκτρα - φωνητικά -υπεύθυνος ορχήστρας.
o          Γεωργία Βακάλη, τραγούδι -κρουστά.
o          Νίκος Τάσσης, κλαρίνο -φλογέρα.
o          Δημήτρης Σταύρου, λαούτο -μπουζούκι -καβάλ.
o          Δημήτρης Υφαντής, κιθάρα -τσουμπούς -πνευστά.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Η συναυλία εντάσσεται στα ΛΑ’ ΠΑΤΡΙΑ, τις εκδηλώσεις - θεσμό για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Πάτρια», με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια