HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θανάσης Λιακόπουλος: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να θυμόμαστε την ιστορία μας και να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας»

16 Οκτωβρίου 2018. Ημέρα γιορτής για την πόλη μας, την Κατερίνη. Ημέρα γιορτής για την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό. Ημέρα τιμής για τους πεσόντες που έγιναν παράλληλα και εμπνευστές μας.

Ημέρα όμως και υπενθύμισης: Των αγώνων των Ελλήνων, της ομοψυχίας, του θάρρους, της αποφασιστικότητας, της προσήλωσης στον δίκαιο στόχο.

Διότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αξίζει να θυμόμαστε αυτή τη μέρα ορόσημο για την Κατερίνη, την παρουσία της στη χώρα, την ανάπτυξή της, την πορεία της στον χρόνο. Για να αποτελεί η 16η Οκτωβρίου θύμηση και παράδειγμα για τους αέναους αγώνες. Ειδικά αυτές τις κρίσιμες μέρες τις οποίες ζει η Ελλάδα καθώς το ονοματολογικό ζήτημα διάγει μια δύσκολη φάση, διότι συζητούνται στη Βουλή της γειτονικής μας χώρας οι τροποποιήσεις του Συντάγματος της ΠΓΔΜ βάσει όσων ορίζουν τα άρθρα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εμείς έχουμε ήδη δηλώσει πως δεν την εγκρίνουμε και πως θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να υπερασπιστούμε τον τόπο μας και να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του ελληνισμού, όπως ακριβώς μας διδάσκει η 16η Οκτωβρίου.  Διότι η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει ελληνική. Και επειδή σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να θυμόμαστε την ιστορία μας και να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας».


Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια