HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ


Με αφορμή επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την οποία φέρεται να υπογράφει ο κ. Αντώνιος Γκουρμάνος, συγγενής υποψηφίου άλλης δημοτικής παράταξης που δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να δημοσιοποιήσω στην παρούσα χρονική στιγμή, οφείλω να δηλώσω προς τον «ευαισθητοποιημένο» ενεργό πολίτη της Κατερίνης τα εξής:


1.Λογοδοτώ   στους πολίτες της Πιερίας που με εξέλεξαν Βουλευτή. Δεν μπορεί να μου υποδείξει κανένας πώς θα ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, πολύ δε περισσότερο αν πρέπει να παραιτηθώ ή όχι από το βουλευτικό μου αξίωμα.

2.Λογοδοτώ στο κόμμα της Ν.Δ. και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της παράταξης μου.

3.Υπήρξα παρών σε όλα τα κορυφαία ζητήματα της Πιερίας και συνεχίζω να το πράττω με παρεμβάσεις δημόσιες (στη διάθεσή σας αν το θελήσετε όλα τα στοιχεία) και δεν κρύβομαι πίσω από τα προβλήματα απουσιάζοντας (όπως κάποιοι άλλοι) από συνεδριάσεις θεσμικών οργάνων της Κατερίνης. (Μπορώ να σας θυμίσω -αν και δεν νομίζω να το επιθυμείτε – συγκεκριμένα παραδείγματα).  

Επιτρέψτε μου τέλος να σας υπενθυμίσω πως η απουσία μου από την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου στην Κατερίνη ήταν συνέπεια των Κοινοβουλευτικών μου υποχρεώσεων στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή των Ελλήνων. Υποχρεώσεων που εσείς με εγκαλείτε ότι δεν εκτελώ. Αν βέβαια είχα επιλέξει να παραστώ στις εκδηλώσεις, πάλι θα με εγκαλούσατε λέγοντας πως δεν ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, προτιμώντας να βρίσκομαι στην Κατερίνη εξυπηρετώντας ανάγκες του προεκλογικού μου αγώνα.

Ελπίζω όταν σας ζητήθηκε η υπογραφή του κειμένου, να σας το είχαν προηγουμένως διαβάσει!


Με απεριόριστη εκτίμηση
Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια