HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξέρουμε από τώρα ποιοι θα εκλεγούν από τη ψηφοδέλτιο Κουκοδήμου. Εσείς δεν το ξέρετε;

Σιγά-σιγά και έναν – έναν μας τους ανακοινώνει ο Κώστας. Τους ανθρώπους του ντε… Απ’ το πολιτικό του γραφείο λέμε…

Κα νάσου η Μίνα η Πούλιου, και να ο Τασιόπουλος, παρών και ο Τσαμπέρας, εδώ είναι και μια συνεργάτης του σε δουλειά… Και πού είστε ακόμα… Σκέψου ότι από Λόφο, Μηλιά, Άγιο Δημήτριο, Μοσχοπόταμο κ.λ.π. δεν ακούσαμε ονόματα μέχρι στιγμής…

Στον Κορινό όμως είναι που γίνεται το μεγάλο πατιρντί, με Βουνίσιο και Δημητρίου ταυτόχρονα. Αν τελικά ο Σάββας ΔΕΝ καταφέρει να του «κλέψει» τον έναν από τους δύο. (Μη με ρωτάς αν γίνεται να πάει ένας από τους Αποστόληδες με τον Σάββα. Εδώ πήγε ο Μακρίδης, που τον έβριζε μέρα νύχτα. Τι να λέμε τώρα;)

Η ουσία πάντως είναι, ότι σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές θα έχουμε 4 «βαριά» ψηφοδέλτια. Βάλε τώρα πάνω εδώ και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, βάλε και Ζάννα, βάλε και Ευγένιο (όπως λένε) και βάλε και τις εκπλήξεις… Βάζοντας όμως και τα νούμερα κάτω, δεν βγαίνουν τα κουκιά. Λέμε τώρα… Ο πρώτος άντε να πάρει 28 – 30%, και να βγάλει 10 – 12 συμβούλους. Απλή αναλογική βλέπετε. Σύριζα λέμε. Ξεχάστε το παρελθόν. Τότε δηλαδή που τη 2η Κυριακή ο νικητής έπαιρνε 26 από τις 41 έδρες.

Από 10 – 12 λοιπόν θα βγάλουν οι δυνατοί. Άντε 8 αυτός που θα … «στραβοπατήσει». Και ρωτάω πάλι εγώ:

Όταν ο Κώστας κατεβάζει όλο το γραφείο του, (τους δικούς του ανθρώπους ντε), λογικά θα εκλεγούν όλοι τους. Οπότε βάλε εσύ με το μυαλό σου ονόματα, πρόσθεσε και 2 από Λόφο, 2 από Μηλιά, 2 από Άγιο Δημήτριο κ.λ.π., και έχεις περίπου την εικόνα κατά 80 – 90%. Θα μου πεις τώρα γιατί 2; Γιατί πολύ απλά, ο ένας θα κατέβει από την Κατερίνη και ένας απ΄ τον πρώην Δήμο Πέτρας. Για να πέφτει το ψηφοδέλτιο με τα 2 ονόματα μαζί.

Και τελικά το μεγάλο ερώτημα είναι:

Θα καταφέρει να τρυπώσει και κανένας άλλος; Προσωπικά, χλωμό το βλέπω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…!!!

Ίδωμεν…



Ρωτάει ο
Τόλης Σφήνας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια