HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ο Λεωντής Βορριάς, ο παλίκαρος που ξαναέστησε τον σταυρό στη Μυτιλήνη στην Κατερίνη! Δείτε τι λέει για το θέμα...(βίντεο)

Στην Κατερίνη βρέθηκε εχθές για τις ανάγκες της παρέλασης λόγω εθνικής επετείου, συνοδεύοντας την ομάδα ιστορικής αναβίωσης "Γεώργιος Δουράτσος" (διοικητής Ρούπελ), με την οποία και παρέλασε μαζί ο πασίγνωστος στην Ελλάδα πια, λόγω της τελευταίας του δράσης με τον Σταυρό της Μυτιλήνης, ο κ. Λεωντής Βορριάς.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι στις 9 Οκτωβρίου 2018 άγνωστοι έσπασαν και έριξαν έναν τσιμεντένιο σταυρό που βρίσκεται πάνω σε βράχο και σε εμφανές σημείου στη Μυτιλήνη, το ο οποίος αποτελούσε και μνημείο για τον τόπο. Για το περιστατικό ειπώθηκαν πολλά, κανείς ωστόσο δεν αναλάμβανε ευθύνη ή την πρωτοβουλία να τον επαναφέρει στη θέση του. Ώσπου περίπου 10 ημέρες αργότερα, στις 18 Οκτωβρίου 2018 ο κ. Λεωντής Βορριάς με μερικούς φίλους του απ' την Χίου μετέβη στην Μυτιλήνη με δικά του έξοδα και πρωτοβουλία, και έπειτα απο μια μικρή περιπέτεια που αντιμετώπισε απο τις αρχές αποκατέστησε τελικά τον Σταυρό. Γι' αυτή του την περιπέτεια μας μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο παρακάτω βίντεο.

Ο κ. Λεωντής Βορριάς όμως έγινε αρχικά γνωστός ως ο πυροσβέστης που ξεκίνησε με μια υδροφόρα και πήγε στον Μάτι τον Ιούλιο όπου διαδραματιζόταν η πολύνεκρη πυρκαγιά που σημάδεψε το φετινό καλοκαίρι. Ο ίδιος δηλώνει στην κάμερα της Kapa News  ότι είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει εθελοντικά την βοήθειά του όπου χρειαστεί στο μέλλον.

Ο Λεωντής είναι απ' τα ελληνόπουλα που τιμούν και την πατρίδα τους αλλά και τ' όνομά τους. Ένας Έλληνας λεβέντης που "το λέει η καρδούλα του". Ένα παλικάρι απο εκείνα που μας δίνουν ελπίδα και μας κάνουν να νιώσουμε υπερήφανοι σαν Έλληνες! Ένας Έλληνας που δίνει ουσία στην φράση "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει". Και δεν πρόκειται να πεθάνει ΠΟΤΕ, ακριβώς γιατί ακόμη υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες!

Δείτε το βίντεο:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια