HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανακοίνωση Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ


Με πλαστογραφίες συνεχίζει την προσπάθειά της η τέως διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης (ηγετική ομάδα ΠΑΣΚΕ) να κάνει το νόθο συνέδριο του ΕΚ.

Οι εργατοπατέρες του ΕΚΚ προκαλούν ασύστολα τη νοημοσύνη της εργατικής τάξης της Πιερίας και γενικότερα της κοινωνίας. Η τέως διοίκηση του ΕΚΚ, έχοντας στο πλευρό της και τους δικαστικούς αντιπροσώπους, συνεχίζει την προσπάθεια να παρουσιάσει ότι έγινε το συνέδριο του ΕΚ παρά το γεγονός ότι είναι έκπτωτη, αφού η θητεία της έληξε στις 3 Οκτώβρη παραβιάζοντας κατά συρροή το καταστατικό και χωρίς να δίνει λόγο στους εργαζόμενους.

Η προκλητικότητά τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έφερναν στο συνέδριο τα πρακτικά αρχαιρεσιών όλων των σωματείων έτσι ώστε να πιστοποιηθεί ποιοι αντιπρόσωποι είναι νόμιμοι και ποιοι όχι, με αποτέλεσμα η νοθεία τους να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Τώρα προκλητικά με τη συμμετοχή της δικαστικού αντιπροσώπου πλαστογράφησαν το από 1/10/18 πρακτικό Γενικής Συνέλευσης, όπου και παρουσιάζουν ψευδώς ότι ξεκίνησε η διαδικασία και συνεχίστηκε στις 8 Οκτώβρη (με δόσεις), στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου κάποια άτομα ανέβαιναν σαν τα ποντίκια μέσα από το υπόγειο πάρκινγκ του δήμου, με τη συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας, χωρίς φυσικά να γνωρίζει κανείς αν είναι αντιπρόσωποι για να συμμετάσχουν στην υποτιθέμενη Γενική Συνέλευση.
Οι εργατοπατέρες του εργατικού κινήματος, που καθοδηγούνται από την ΠΑΣΚΕ, για να διαμορφώσουν και τους συσχετισμούς στο Συνέδριο της ΓΣΣΕ που γίνεται το Μάιο, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.
Το μαύρο μέτωπο που έχουν στήσει με την εργοδοσία, την κυβέρνηση και το αστικό κράτος, με στόχο να υποτάξουν το εργατικό κίνημα στην υπηρεσία των επιχειρηματικών ομίλων και των κυβερνήσεών τους, δεν έχει τελειωμό. Τώρα επιστρατεύουν την Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία και την αστική δικαιοσύνη.
Επιπλέον, η πρώην διοίκηση του ΕΚΚ παράνομα κρατάει κλειδωμένα τα γραφεία του Συνδικάτου μας, παρεμποδίζοντας σκόπιμα τη δράση μας. Παράνομα χρησιμοποιεί το ταμείο του ΕΚΚ εξαπολύοντας πογκρόμ μηνύσεων (πάνω από 35) με ψεύτικες κατηγορίες σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζομένων επειδή παλεύουν για ένα δημοκρατικό συνέδριο. Για ένα Εργατικό Κέντρο το οποίο θα αγωνίζεται με επίκεντρο τα σύγχρονα αιτήματα της εργατικής τάξης και όχι για ένα ΕΚ που θα είναι σφιχταγκαλιασμένο με την εργοδοσία και την εκάστοτε κυβέρνηση. Όσοι αντιπρόσωποι είναι γνήσια εκλεγμένοι, έχουν ιερή υποχρέωση να μη νομιμοποιήσουν αυτήν την φαρσοκωμωδία, διότι επωμίζονται ιστορικές ευθύνες απέναντι στους εργαζόμενους.
Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ", οι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι της Πιερίας δεν πρόκειται να αποδεχτούν καμία διοίκηση-μαϊμού η οποία θα προκύψει μέσα από το συνέδριο-φαρσοκωμωδία. Εδώ και τώρα πρέπει να διοριστεί προσωρινή διοίκηση αντιπροσωπευτική, χωρίς τη συμμετοχή των μελών της προηγούμενης διοίκησης η οποία ευθύνεται για τον εκφυλισμό του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης.
Η προσωρινή διοίκηση θα αναλάβει την ευθύνη να πραγματοποιήσει ένα γνήσιο συνέδριο, με την εκκαθάριση των μητρώων μελών από σωματεία-φαντάσματα και τον έλεγχο όλων των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης και κυρίως των οικονομικών.
Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΙΥΝΠ την Κυριακή 21 Οκτώβρη στις 10 π.μ. έξω από το Δημαρχείο της Κατερίνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια