HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δουλειές με... φούντες για απόστρατο και τρανσέξουαλ

Ένας απόστρατος στρατιωτικός και ο συγκάτοικος του, ένας κατά δήλωση του τρανς, είχαν «γεμίσει» τα Νότια Προάστια με χασίς τύπου Sativa και Indica. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής έκαναν έλεγχο στο όχημα ενός απόστρατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού στη διασταύρωση της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Τατάκη.

Όταν έψαξαν το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κάθισμα του συνοδηγού μία υφασμάτινη τσάντα. Μέσα σε αυτή, υπήρχαν νάιλον και γυάλινες συσκευασίες με 119 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Επειδή οι αστυνομικοί θεώρησαν πως ο απόστρατος αξιωματικός ήταν αρκετά πιθανό να συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στα Νότια Προάστια ζήτησαν ένταλμα για να ψάξουν στο σπίτι του, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν αρνήθηκε.

Όταν εισήλθαν σε αυτό εντόπισαν τον συγκάτοικό του μαζί με 19 δενδρύλλια κάνναβης (ύψους 80 εκατοστών έως 1,65 μέτρα)- όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος» και 48 κλαδιά κάνναβης, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα καλλιεργούσαν συστηματικά οι δύο δράστες.



Παράλληλα, όπως φαίνεται στις ίδιες φωτογραφίες εντόπισαν 41 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1298 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας μαζί με πέντε γυάλινες φιάλες με φυτική κάνναβη 103 γραμμαρίων, που έφεραν ακόμη και… ετικέτες με συγκεκριμένες ποικιλίες: «Masari», «Blondi AA», «Ballona- Black Mamba», «Skatina» και «Adamas- Clones- Rhino».

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης:

· ένα αεροβόλο όπλο κατασκευής Τσεχοσλοβακίας

· ένα 9άρι όπλο με 50 φυσίγγια

· ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»

· ένα μαχαίρι με πλαστική λαβή

· και ένα στρατιωτικό μαχαίρι

«Είμαστε χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Δεν τα πουλάμε. Τα ναρκωτικά που έχουμε εδώ είναι καθαρά για προσωπική χρήση», φέρεται να υποστήριξε ο απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον συγκάτοικό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε πως οι δύο τους καλλιεργούσαν, παρασκεύαζαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες, έχοντας μάλιστα διαμορφώσει και τη σχετική… υποδομή εντός της οικίας του ενός από τους δύο συλληφθέντες.



Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στη Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. , όπου και θα καταστραφούν αφού πρώτα εξεταστούν εργαστηριακά στη Χημική Υπηρεσία Αθηνών. Παράλληλα, τα όπλα και τα μαχαίρια που εντοπίστηκαν εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τον «προμηθευτή» των δύο ανδρών, ενώ διερευνούν αν υπάρχει κάποιος συνεργός τους, ο οποίος τους βοηθούσε στη διακίνηση της ναρκωτικής ουσίας σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Οι δράστες που συνελήφθησαν κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών, περί διακίνησης ναρκωτικών αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια