HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ζήτω! Έρχεται η ανανέωση με Νταντάμη, Σύριζα, Χάρη Τζαμακλή, Στέργιο Μπουσνάκη, Χρήστο Καραφουλίδη, Γιώργο Κυριακίδη και "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις"

Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος! Τι; Δεν τα μάθατε; Δεν ακούσατε τίποτα εσείς; Έρχεται η ανανέωση στην Κατερίνη!!! Πότε; Μα φυσικά ΤΩΡΑ!!!

Δεν μπορεί να μην ακούσατε ή να μην διαβάστε πως ονόμασε τον συνδυασμό του ο Γιώργος ο Νταντάμης… Ανανέωση!!! Ναι. Σωστά διαβάστε… Ανανέωση!!! Μάλιστα δημιούργησαν και ένα ωραίο λογότυπο, ένα καλογραμμένο κείμενο, και τσούπ…Έγινε πλέον δημόσια η παρουσίαση του συνδυασμού, μ’ ένα δελτίο τύπου σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ. Δεν είναι τέλειο;

Τώρα πια προσωπικά θα κοιμάμαι ήσυχος, αφού η «Ανανέωση» έρχεται στην Κατερίνη! Μπροστάρης, ο κύριος Γιώργος Νταντάμης. Τι σημασία έχει αν είναι 60 ετών, αν πρώτη φορά υποψήφιος ήταν το 1990, και εκλεγμένος από το 1990 έως το 2002. Απολύτως καμία!

Σήμερα βέβαια έχει και τον ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας δίπλα του (το επιβεβαίωσε και ο κ. Τζαμακλής επίσημα πια. Ρωτήστε τον αν δεν με πιστεύετε), που τον στηρίζει με νύχια και με δόντια.

Απ’ ότι ακούγεται κιόλας, πρώτο όνομα στη μαρκίζα θα είναι και εκείνο του κ. Στέργιους Μπουσνάκης…. Μια χαρά! Ο λαοφιλής δημοτικός σύμβουλος ακούγεται ότι «την κάνει μ’ ελαφρά πηδηματάκια» προς Νταντάμη μεριά (ξέρετε… την «Ανανέωση»). Απλά θυμίζω ότι ο κ. Μπουσνάκης εξελέγη για πρώτη φορά το 1998. Έτσι για την ιστορία και την «Ανανέωση».

Ακολουθεί ως «αφανής συνεργάτης» (ή ήρωας αν θέλετε), για να μην φαίνεται φυσικά, αλλά ενεργά κοντά στην «Ανανέωση» και ο Χρήστος Καραφουλίδης. Για την ιστορία (πάλι) πρώτη φορά υποψήφιος το 1994, δημοτικός σύμβουλος ως και το 2014. Και αυτός άνω των 60. Εννοείται φυσικά, πως εκεί θα είναι και άλλα στελέχη του "παλιού ΠΑΣΟΚ", οι "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις".

Για να μην μιλήσω για όλα όσα λέγονται και για ανθρώπους της Αρσένη, γιατί τότε θα χάσουμε τον λογαριασμό.

Πρώτη σειρά ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Γιώργος Κυριακίδης. (ξανα)Θυμίζω πρώτη φορά υποψήφιος το 2006, δημοτικός σύμβουλος ως το 2010 και μετά το 2014 έως σήμερα, και μοναδικός πραγματικά μαχητής, πολλές φορές μόνος εναντίων όλων…!!!

Βέβαια, χέρι-χέρι με τον Γιώργο, ο πρακτικός οραματιστής, για τον οποίον όμως θα σας μιλήσω άλλη φορά. Το δικαιούται ένα αφιέρωμα άλλωστε, αφού μόνος του ζυγίζει όσο 4 ΣΥΡΙΖΑ μαζί!!!

Θα μου πείτε τώρα εσείς (οι φίλοι του Γιώργου): «Τόλη, είσαι άδικος. Τόσα νέα πρόσωπα κατεβάζει στο ψηφοδέλτιό του ο Νταντάμης». Σωστό. Δεν λέω. Σωστό και αξιέπαινο! Αλλά μήπως το όνομα «Ανανέωση» είναι λίγο «τραβηγμένο» ρε παιδιά; Δηλαδή, πως κάνεις ανανέωση με τόσους 60άριδες (και πάνω κάποιοι απ' αυτούς); Πες το ρε παιδί μου… «Νέα Σελίδα»… πες το «Νέα Εποχή»…(Ωπα..Λάθος σόρι. Αυτό είναι αλλουνού και είναι ήδη «καμένο» σαν όνομα). Πες το τέλος πάντων κάπως αλλιώς. Όχι «Ανανέωση»… Κρίμα είναι.

Μη χαμογελάς εσύ πονηρέ Θανασάκη… Ούτε εσύ μπορείς να μιλήσεις για ανανέωση μεγάλε… 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος είσαι λεβέντη μου… Αλλά με σένα θ’ασχοληθώ άλλη μέρα, και μάλιστα σύντομα….


Ρωτάει ο
Τόλης Σφήνας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια