HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Ευτυχώς που ήρθες στο Nomads και βλέπεις κάνα κ… της προκοπής»


Μία συζήτηση γεμάτη σόκιν σχόλια και υπονοούμενα έγινε στη Σαβάνα του Nomads 2 όπου βρίσκεται η Μπλε ομάδα των Κροκόδειλων.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα γυναικεία οπίσθια με την Τραϊάνα Ανανία να «κατηγορεί» δύο συμπαίκτες της ότι «δεν ξέρουν τι είναι καλός κ…» ενώ δε δίστασε να πει σε συμπαίκτη της ότι «ευτυχώς που ήρθες στο Nomads και βλέπεις κάνα κ… της προκοπής».

Ο Μάριος Ακριβόπουλος, μετά από μια ατάκα δεν δίστασε να σχολιάσει τα οπίσθια της συμπαίκτριας του λέγοντας ότι «αν δεν το δοκιμάσω δεν έχω άποψη», ενώ μετά συμπλήρωσε ότι «ναι είδα και τον δικό σου που είναι αράπικος, τούρλα. Σκέτο ζυμάρι».

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο… θείος και ο Γιαλαμάς μου θυμίζουν τους τύπους που κάθονται στο συγκεκριμένο καφενείο από το πρωί μέχρι το βράδυ και κριτικάρουν τις ζωές των άλλων που περνούν από μπροστά και ότι αυτοί είναι τέλειοι. Αυτό μου θυμίζουν αυτοί οι δύο τύποι. Άλλοτε μπαίνω στο τριπάκι να τους απαντήσω κι άλλοτε δεν τους απαντάω. Σε σχέση με αυτό το θέμα, χρειάζονταν μια απάντηση», είπε μετά από αυτό η Τραϊάνα Ανανία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια