HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΝΤ1: Ποιο ριάλιτι «κόβεται» πριν ακόμα ξεκινήσει να προβάλλεται

Το κανάλι αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την ιδέα για επαναφορά του «Big Brother». Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, δεν πρόκειται για απλή αναβολή αλλά για πλήρη µαταίωση του σχεδίου, καθώς όχι µόνο δεν θα το βγάλει στον αέρα τον Φεβρουάριο, αλλά δεν θα κλείσει καν τα τηλεοπτικά του δικαιώµατα για αξιοποίησή του τον προσεχή Οκτώβριο.

Όπως αναφέρουν πηγές από τον ΑΝΤ1, κρίθηκε ότι είναι ήδη αρκετά τα παλαιότερα ριάλιτι που κάνουν comeback (βλέπε «Survivor», «Next top model») και ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλο ένα. Αντ’ αυτού εξετάζονται νέα πρότζεκτ, µεταξύ των οποίων το µουσικό τάλεντ σόου «The 4» αλλά και ένα ακόµα.

Εντονη κινητικότητα επικρατεί και στον τοµέα της µυθοπλασίας.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να φέρει στην Ελλάδα την επιτυχηµένη χιλιανή σειρά «Pituca sin Lucas», η οποία θα διασκευαστεί σε ελληνικό σενάριο. Μια πλούσια σνοµπ κυρία χάνει όλα της τα χρήµατα και αναγκάζεται να µετακοµίσει από το ακριβό προάστιο στο οποίο διέµενε σε µια πιο λαϊκή συνοικία και να αρχίσει από την αρχή, ενώ δεν έχει δουλέψει ποτέ, ούτε χρειάστηκε να µαγειρέψει ποτέ στη ζωή της.

Το στόρι της «Σνοµπ κυρίας χωρίς λεφτά» (όπως µεταφράζεται ο τίτλος) θυµίζει το «Blue Jasmine» του Γούντι Αλεν, που χάρισε το Οσκαρ στην Κέιτ Μπλάνσετ και διασκευάζεται φέτος στο θέατρο από την Ελένη Ράντου. Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε φάση αναζήτησης των κατάλληλων συντελεστών, καθώς η σειρά, που ανήκει στην κατηγορία ροµαντική κωµωδία, έχει πολυπληθές καστ. Στόχος είναι να βγει τον Φεβρουάριο µε δύο επεισόδια την εβδοµάδα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια