Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εγκρίθηκε 1.086.000 ευρώ για τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού. Άλλη μια επιτυχία του Δημάρχου κ. Βαγγέλη Λαγδάρη

Σήμερα το πρωί ανακοίνωσε και επίσημα ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο του συνολικά το ποσό του 1.086.000 ευρώ, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», για συγκεκριμένα έργα και προμήθεια μηχανημάτων.

Συγκεκριμένα τα ποσά διανέμονται ως εξής:


  • 215.000 ευρώ για παιδικές χαρές
  • 150.000 ευρώ για αγορά πολυμηχανήματος με όλα τα εξαρτήματα του
  • 721.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία

Στόχος των παραπάνω έργων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.