Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ένα καφέ, 2 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε 2 συνδυασμούς; Μέρος 2ο: Ιορδανίδης με Νταντάμη λόγω Αμοιρίδη; Πριν ή μετά τις γιορτές; (+ Χαλκίδης, Παπουτσίδης, Μπάμπης Μπρουσκέλλης)


Καλησπέρα στην παρέα!!! Όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα τόσο πιο ενδιαφέροντα γίνονται τα πράγματα… Λοιπόν… Έχουμε και λέμε. Εχθες σας αποκάλυψα το παρασκήνιο για τον Σάββα τον Καρυπίδη, που ίσως τελικά να είναι το χαρτί Χιονίδη, για να μαζέψει τη ζημιά από την μεταγραφή του Νίκου Μακρίδη. Πάμε τώρα στο δεύτερο μέρος του έργου…

Έτσι λοιπόν να ‘σου στο κάδρο και ο Χρηστάκης ο Ιορδανίδης. Άλλος σκύλος της δουλειάς και άριστος επαγγελματίας. Αυτόν πάλι, λένε πως τον έχει «δέσει» ο Γιάννης ο Αμοιρίδης, και τον στέλνει ντουγρού στον Νταντάμη. Εδώ που ταλέμε μεταξύ μας, δεν νομίζω να ασχολούνταν αλλιώς το παιδί. Όταν όμως μιλάει ο Αμοιρίδης, ο Χρήστος είναι απίκο.

Θα με ρωτήσετε τώρα εσείς: «Γιατί τέτοια η πρεμούρα του Αμοιρίδη με τον Χρήστο;» Να σας πω. Πρώτα από όλα, είναι 100% δικό του παιδί αφού έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια του. Δεύτερον, έχει βγει από την τριάδα Αμοιρίδη ο Μπουσνάκης (θα σας πω προσεχώς λεπτομέρειες και θα σας πέσει το σαγόνι…). Ο Στράτος ο Χαλκίδης (ο πολύ καλός μου φίλος) θα είναι ο ένας, θ’ ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο και είναι μυστικό, μην του το πείτε πως το μάθατε. Πιθανότατα και ο Κώστας ο Παπουτσίδης, ο αγαπημένος μου λυράρης θα είναι ο δεύτερος. Ακούω πως πιέζεται πολύ σθεναρά ο Χρήστος ο Ιορδανίδης για να είναι ο τρίτος. Για τον άλλον από την περιφέρεια ακόμη δεν σας λέω... (θυμηθείτε 3 σταυρούς στην πόλη και 1 στην περιφέρεια μπορείς να βάλεις ως ψηφοφόρος).

Λέγετε επίσης ότι και στον Χρήστο έχουν τάξει τα πάντα, άλλωστε οι 3 + 1 άνθρωποι του Αμοιρίδη που θα μπουν στον Νταντάμη θα έχουν δυνατό προβάδισμα εκλογής, όσες φωτογραφίες και αν βγάζει ο Μπάμπης ο Μπρουσκέλλης. Ακούγεται επίσης ότι ο Νταντάμης πιέζει αφόρητα για Χρήστο, γιατί στη νεολαία δεν... το ‘χει και τόσο πολύ. Επομένως θα του δώσει αυτό το κάτι που του λείπει εκεί και θα διευρύνει το target group του ακόμη περισσότερο. (Απορώ, αυτή η φωτογραφία που κοιτούσε τη νεολαία - κόρη του - με κουμπωμένο ακριβό σακάκι και γραβάτα δεν έπιασε; Μα τόσο πια δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι νέοι και κολλάνε με τον άλλον τον Σάκη;).

Με υποψηφιότητα λοιπόν του Χρήστου Ιορδανίδη αλλάζουν τα δεδομένα για νεολαία αδιαμφισβήτητα και ο Γιώργος ο Νταντάμης θα κερδίσει αρκετό έδαφος. Το ερώτημα όμως είναι… Θα κατέβει τελικά ο Χρήστος με τον Γιώργο, λόγω του κοντού;

Έτσι λοιπόν από ένα μαγαζί (Περιφέρεια) ετοιμάζονται να κατέβουν 2 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ελπίζω τα παιδιά να τα μετρήσουν σωστά τα πράγματα και να λάβουν τις σωστές αποφάσεις. Και αυτή τη φορά αν το αποφασίσουν, όσο και να πιέσουν ο Λιακόπουλος, ο Παπαγεωργιάδης και λοιποί ενδιαφερόμενοι, αυτοί θα προχωρήσουν, ακόμη και με ρίσκο να την πληρώσει η Περιφέρεια...

Άλλη κουβέντα αυτή, για τον άλλο μήνα!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.