HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Περίπου 5.000 τόνους ακτινίδια συγκέντρωσε φέτος από την Πιερία Ιταλός έμπορος – Διατίθενται σε 1.200 ιταλικά s/m ως ελληνικά με την ετικέτα «DION»

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τσιμπονίδης

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συγκομιδής των ακτινιδίων για την φετινή περίοδο, ο έμπορος αγροτικών προϊόντων από την Ιταλία κ. Αχιλλέας Αντριάνι της εταιρίας «AGROFRUTTA ACHILLE ADRIANI», προσκάλεσε τους περίπου 120 συνεργαζόμενους αγρότες ακτινιδιοπαραγωγούς, κυρίως από την περιοχή του πρώην Δήμου Δίου, σε οικογενειακό κέντρο της Νέας Εφέσου, προσφέροντάς τους ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα με μουσική και τραγούδια, το βράδυ της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου.









Ο κ. Αντριάνι διαθέτει εταιρία εμπορίας αγροτικών προϊόντων στην Ιταλία και βρέθηκε φέτος στην Πιερία για 5η συνεχή χρονιά, αγοράζοντας κυρίως ακτινίδια, τα επώνυμα ποιοτικά επιτραπέζια άσπερμα σταφύλια Γκρίμσον, ρόδια, κάστανα, κυδώνια αλλά και άλλα αγροτικά προϊόντα, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως είναι τα εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, μανταρίνια και λεμόνια) από τη νότια χώρα.

Φέτος προμηθεύτηκε από περιοχή του Δίου μια ποσότητα περί τους 5.000 τόνους ποιοτικών ακτινιδίων, όπως μας δήλωσε, τα οποία σημειωτέον φτάνουν με την ετικέτα και την επωνυμία «DION» στους Ιταλούς καταναλωτές, μέσα από την γνωστή αλυσίδα των περίπου 1.200 σούπερ μάρκετ Eurospin, ως αμιγώς Ελληνικά ακτινίδια, δίνοντας ώθηση στα παραγόμενα προϊόντα μας, προσφέροντας παράλληλα ικανοποιητικές τιμές στους παραγωγούς. Οι δε τελικές τιμές που προσέφερε η εταιρία του κ. Αντριάνι στους ακτινιδιοπαραγωγούς της περιοχής μας, ήταν 55 λεπτά το κιλό.




Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Ιταλός έμπορος διασφάλισε απόλυτα την πληρωμή στους συνεργαζόμενους με αυτόν αγρότες παραγωγούς, ενώ σημειώνεται πως στήριξε οικονομικά και οικογένεια που μέλος της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο κ. Αντριάνι εξέφρασε την επιθυμία αυτή η συνεργασία στο μέλλον να διευρυνθεί περαιτέρω μιας και τα Πιερικά αγροτικά προϊόντα μας προτιμούνται στην Ιταλική αγορά.

Σαν επίλογο ο επιχειρηματίας προσέφερε από ένα δώρο έκπληξη στους καλεσμένους του, χρήσιμο στην καθημερινή τους εργασία για την χειμερινή περίοδο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια