HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη

Η Αστυνομία της Αυστραλίας γνωστοποίησε ότι έγινε επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Όπως αναφέρει το abc.net.eu η Αστυνομία κλήθηκε στην οδό Bourke όπου είχε τυλιχτεί στις φλόγες ένα αυτοκίνητο. Ο δράστης έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και μετά επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς.




Ο συλληφθείς πυροβολήθηκε από την Αστυνομία και έτσι ακινητοποιήθηκε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. «Ένας μικρός αριθμός ατόμων έχει τραυματιστεί» σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, που ζητά από τους πολίτες να μην κινούνται στο σημείο της επίθεσης.

Η Πυροσβεστική της Μελβούρνης έσβησε την φωτιά μέσα σε 10 λεπτά.

Μια γυναίκα είπε στο ραδιόφωνο του ABC στη Μελβούρνη ότι είδε το περιστατικό μέσα από το τραμ. Είπε ότι είδε δύο αστυνομικούς που προσπαθούσαν να πιάσουν έναν άνδρα, καθώς το αυτοκίνητο καιγόταν. «Φαινόταν ότι προσπαθούσε κάτι να τους πει, άνθρωποι γύρω μου ούρλιαζαν, κρατούσε μαχαίρι, αλλά δεν μπορούσα να δω καθαρά τι γινόταν από το σημείο που ήμουν» είπε.

«Και μετά άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Ακούστηκε σαν πυροβολισμός» πρόσθεσε.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια