HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΙΥΝΠ ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''


Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι, στο εμπόριο, στις υπηρεσίες, στην παραγωγή.

Τη Δευτέρα 19 Νοέμβρη και ώρα 6μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης το Σ.Ι.Υ.Ν.Π καλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του, άλλα και όλους του εργαζόμενους να πάρουν μέρος.
Θέμα της Γενικής  Συνέλευσης είναι, η απάντηση των εργαζομένων στην πολιτική της κυβέρνησης  με την πανελλαδική  απεργία  της 28ης Νοέμβρη.
Συνάδελφε
  • Μη μένεις θεατής σε μια πολιτική που δεν έχει αφήσει κανένα εργασιακό δικαίωμα όρθιο 
  • Μην επιτρέπεις να αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα. 
  • Μη μένεις θεατής σε μια πολιτική που χαντακώνει τη ζωή των οικογενειών μας, που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. 
  • Έλα κι εσύ στον αγώνα για να διεκδικήσουμε την υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ με αυξήσεις υποχρεωτική για όλους τους εργαζόμενους. Την κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, τη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Το Συνδικάτο μας, σας καλεί να πάρετε θέση! Να δώσουμε  απάντηση με την απεργία στις 28 Νοέμβρη σε κυβέρνηση, επιχειρηματικούς ομίλους και στον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό. Με το σύνθημα μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων.

Το απεργιακό κάλεσμα πρέπει να συζητηθεί σε κάθε χώρο δουλειάς και να γίνει υπόθεση του κάθε εργαζομένου .

Να δοθεί ενιαία απάντηση στη νόθα διοίκηση, στους εργατοπατέρες του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης που παπαγαλίζουν τη ρητορική του Παναγώπουλου (πρόεδρος ΓΣΕΕ),  τα τσιράκια του ΣΕΒ και της κυβέρνησης, οι οποίοι μας θέλουν διασπασμένους μακριά από τα σωματεία, από συλλογικές διαδικασίες για να προωθούν το τσάκισμα των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Δευτέρα 19 Νοέμβρη, 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (Αγ. Λαύρας 24) συμμετέχουμε στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’.


Κατερίνη, 13/11/2018
Η Διοίκηση




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια