HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έφοδος της ΠΟΕ ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Στο υπουργείο Εργασίας εισέβαλαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ που πραγματοποιούν συλλαλητήριο το πρωί της Δευτέρας.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα αμαξοστάσια των δήμων, σε ένδειξη πένθους για τον 53χρονο οδηγό του απορριμματοφόρου που έχασε την ζωή του στις 5:00 το πρωί, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπή της Π.O.E.-O.T.A., όπως αναφέρει «την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, τα αμαξοστάσια των δήμων όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστά ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος».

«Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Ο δολοφόνοι πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη φυλακή. Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όχι στα μεροκάματα του τρόμου, του πόνου, της ανασφάλειας και του φόβου», αναφέρει.

«Τέλος στα παιχνίδια που παίζουν κάποιοι με τις ανθρώπινες ζωές», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκος Τράκας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια