HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πανηγυρίζουν οι νεοδημοκράτες! Ο πρώην ΑΝΕΛ Ζησιμόπουλος έδωσε στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμο τις προτάσεις του για τον Δήμο. Θα δούμε επιτέλους και πρόγραμμα από τον Κώστα;

Καλησπέρα σε όλη την εκλεκτή συντροφιά! Την ώρα που ο Κώστας ο Κουκοδήμος, ο βουλευτής μας της ΝΔ για την Πιερία και υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, ανακοινώνει συνέχεια υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, για το πρόγραμμα του δεν ακούμε λέξη ως τώρα! Κιχ! Είτε για πρόσωπα ακούμε, είτε για χορηγίες του σε συλλόγους και όχι μόνο! Τελευταία φορά ακούσαμε κάποιες λίγες ιδέες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις 21 Σεπτεμβρίου, κάποια άλλα θέματα λέει και ο Γιάννης ο Διαμαντίδης, κάτι λέει και ο Γιάννης ο Τσιμπονίδης, κάτι λέει στο παρασκήνιο και ο Κώστας (πχ του αποδίδουν πως είπε ότι θα κάνει ανεξάρτητο τον Δήμο Πέτρας), αλλά πρόγραμμα δεν... Τσιμουδιά!

Αυτή όμως η καθυστέρηση στο θέμα του προγράμματος ρε παιδιά, νομίζω ότι πλήττει πολύ άσχημα την εικόνα του Κώστα! Άσε που δίνει δικαίωμα να τον κατηγορούν οι αντίπαλοί του ότι δεν έχει πρόγραμμα καθόλου! Άκου εκεί... το πρόβλημα εντόπισε αμέσως ο πρώην στρατιωτικός και έμπειρος στις μάχες, εκλογικές και μη, Δημήτρης Ζησιμόπουλος και έσπευσε να το διορθώσει! Έτσι την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφία του Κώστα με τον Δημήτρη, που του δίνει τις προτάσεις του για την Κατερίνη, το πρώτο πρόγραμμα ρε αδερφέ! Μπράβο Δημήτρη! Γι' αυτό σε πάω..


Ο Δημήτρης είναι μεγάλο κόζι, πρώην ΑΝΕΛ, που επέστρεψε στην αγκαλιά της ΝΔ. Ο Κώστας έχει εξειδίκευση σε πρώην ΑΝΕΛ-ίτες. Έφερε πίσω με συνθήκες μεταγραφής ποδοσφαιριστή τον Νίκο Μακρίδη, έφερε και τον Ζησιμόπουλο... έχασε τον Μακρίδη που πήγε στον Σάββα, φρόντισε όμως να μη χάσει και τον Δημήτρη, που κοσμεί πλέον το ψηφοδέλτιό του!

Εγώ όμως ρε παιδιά απορώ... Είναι τόσο παράξενο, τόσο καινοτόμο να παίρνεις τις προτάσεις ενός υποψηφίου συμβούλου σου; Γιατί η φωτογραφία και το... ταρατατζούμ; Μήπως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι ουσιαστικά ο Κώστας «κλείνει το μάτι» στους ΑΝΕΛ, πρώην και νυν, και σε κάθε ευκαιρία σπεύδει να προβάλλει κάποιον δικό τους;

Με τον τρόπο που προβάλλει τον φίλο μου τον Δημήτρη τον Ζησιμόπουλο ο Κώστας, του δίνει πόντους, ενώ παράλληλα εμφανίζεται να μην έχει ο ίδιος πρόγραμμα και να διατυμπανίζει ότι πήρε κάτι από τον Δημήτρη! Δεν το πιστεύω...

Νομίζω πως ο Κώστας έχει και θέσεις και πρόγραμμα και ξέρει τι θέλει. Άρα η προβολή του Δημήτρη είναι άραγε για να του δώσει προβάδισμα για να εκλεγεί; Είμαι σίγουρος ότι πανηγυρίζουν οι νεοδημοκράτες βλέποντας τον μοναδικό βουλευτή τους στην Πιερία να προβάλλει και να «πουσάρει» τον πρώην ΑΝΕΛ Δημήτρη!

(Κακιούλα: Αν δείτε πάντως με προσοχή τη φώτο, θα προσέξετε πως ούτε ο Δημήτρης... κουράστηκε να γράφει! Η πρώτη σελίδα τουλάχιστον είναι άδεια κατά τα 2/3 της)



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια