Χορταστικό πιάτο για το μεσημεριανό σας
Υλικά για 4 άτομα
- 4 φιλέτα λαβράκι
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 4 κλωναράκια θυμάρι
- 30 ml λευκό κρασί
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε αρχικά τα φιλέτα του ψαριού, χαράσσετε με ένα μαχαίρι από την πλευρά της πέτσας και αλατοπιπερώνετε καλά.
- Στη συνέχεια σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο με το θυμάρι προκειμένου να βγάλουν τα αρώματά τους.
- Αμέσως μετά προσθέτετε και τα φιλέτα ψαριού τα οποία σοτάρετε για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τέλος απομακρύνετε το ψάρι από το τηγάνι και σβήνετε με λευκό κρασί, ντομάτα, τη μουστάρδα και προσθέτετε και λίγο νεράκι αφήνοντας τη σάλτσα να βράσει για λίγο.
- Σερβίρετε το λαβράκι με σάλτσα από πάνω και προαιρετικά βραστά λαχανικά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!