HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επίσκεψη του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας,  Υποστράτηγος, κ. Μιλτιάδης Πουρσανίδης, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, συνόδευε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, κ. Γεώργιος  Τζήμας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συνεχάρη το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό  Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη καθώς και μια παραγωγική θητεία, που με τις ενέργειές του θα συμβάλει στην εδραίωση και διασφάλιση του  δημόσιου αγαθού της ασφάλειας.

Η κ. Μαυρίδου εξήρε το επικίνδυνο και απαιτητικό λειτούργημα, που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, για τη θεμελίωση της έννομης τάξης και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας και επεσήμανε ότι θα συνεχίσει την υποστήριξή της στην πραγμάτωση της αποστολής της αστυνομίας για τη διασφάλιση ενός περιβάλλοντος  απόλυτης ασφάλειας.

Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση και διαβεβαίωσε, ότι θα συνεχίσει το δρόμο του καθήκοντος με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα για τη διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια